Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Fiúk! Mondjátok már meg nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mondjátok már meg nekem hogy mi visz rá titeteket hogy megkérjétek a barátnőtök kezét?

Figyelt kérdés
Csak érdekel... 22/L
2012. júl. 15. 19:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem 1 dolog vitt rá.

Annyira szeretem,hogy képtelen vagyok nélküle létezni.

24/F

2012. júl. 15. 19:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekel...mikor gondoljátok úgy, hogy megkéritek a barátnőtök kezét...
2012. júl. 15. 19:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyankor amikor eldöntődött bennünk hogy vele szeretnénk jövőt, és gyereket tervezni.
2012. júl. 15. 20:02
 4/14 anonim ***** válasza:
65%

Nos,én férfiként biztos vagyok abban,hogy amit most mondok azt minden férfitársam helyesli majd.

Nem mi férfiak kérjük meg a kezeteket,hanem ti nők éritek el azt,hogy egy nap elétek álljunk(vagy térdeljünk) és megkérjük a kezeteket.

Mi sem vagyunk buták. Vannak apró jelek, események,mondatok,szavak amikből rájövünk,hogy itt az ideje egy lánykérésnek.. Voltaképpen az egészet ti nők irányítjátok. Az a férfi aki amúgy is szerelmes a párjába annak mindegy hogy a kapcsolat után 1 hónappal vagy 4 évvel kéri meg álmai asszonyának a kezét. A siker kulcsa mindig a nők kezében van..

Hozzá kell tennem,hogy ha túlzott figyelemkeltés, vagy noszogatás,vagy állandó mondogatása, jelzése,hogy ideje lenne már egy esküvőnek, a visszájára is sülhet..Vannak olyan férfiak akik ettől berezelnek,és inkább lelépnek..

Egyébként az én nejem akit akár az első nap elvettem volna feleségül,a következőkkel érte el nálam,hogy megkérjem a kezét. Néha ha olyanja volt,mondogatta,hogy "drágám! majd akkor mond meg,hogy mit vegyek fel,vagy hova menjek ha majd a nejed leszek..Addig ne..." Párszor mondogatta,én meg azt mondtam egy nap: OKÉ! Hozzám jössz feleségül? hogy végre rám hallgass amikor azt mondom,hogy ne vedd fel azt a ronda szoknyát,mert utálom??" Igent mondott..

31/F

2012. júl. 15. 20:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor még kértem a párom kezét, arra gondoltam, hogy vele akarom le élni az életem, szerintem ez elég indok a házasságra.
2012. júl. 15. 20:13
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

22 éves vagyok 5 éve a párommal.

Nem értek egyet 4-es válaszolóval. Soha nem célozgattam a páromnak hogy kérjen meg, sőt eszembe sem jutott. Az esküvő gondolata is távol állt tőlem. Úgy voltam vele hogy így minden szuperül működik, imádjuk egymást, ezen egy gyűrű nem változtat. A párom hozza mostanában egyre gyakrabban szóba hogy: gyűrű, eljegyzés, esküvő...24 éves.

2012. júl. 15. 21:49
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

20:09

Hogy te mennyire romantikus vagy...

2012. júl. 15. 21:53
 8/14 anonim ***** válasza:
61%

4. válaszadó

Ha otthagynád a választottad, tárt karokkal várlak! :D:D

Szeretném, hogy eljegyezzenek, de nem térdre ereszkedve, puccos étteremben, hanem mittudomén felgraffity-zve az útra, hogy akarok-e a felesége lenni. :D

Mellesleg, amely párokat ismerek, az összesnél a kisasszony célozgatott - bár néha a férfi nem vette ezt észre. :D

2012. júl. 15. 22:26
 9/14 anonim ***** válasza:
73%

A szerelem csúcspontján vagyunk akkor,ezzel akarjuk kifejezni hogy mennyire szeretjük a barátnőnket

De gazdag nők esetében valószínűleg más az ok

2012. júl. 15. 22:37
 10/14 anonim ***** válasza:
4-es válaszoló, teljesen igazad van! :)
2012. júl. 15. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!