Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mondjátok már meg nekem hogy mi visz rá titeteket hogy megkérjétek a barátnőtök kezét?
Engem 1 dolog vitt rá.
Annyira szeretem,hogy képtelen vagyok nélküle létezni.
24/F
Nos,én férfiként biztos vagyok abban,hogy amit most mondok azt minden férfitársam helyesli majd.
Nem mi férfiak kérjük meg a kezeteket,hanem ti nők éritek el azt,hogy egy nap elétek álljunk(vagy térdeljünk) és megkérjük a kezeteket.
Mi sem vagyunk buták. Vannak apró jelek, események,mondatok,szavak amikből rájövünk,hogy itt az ideje egy lánykérésnek.. Voltaképpen az egészet ti nők irányítjátok. Az a férfi aki amúgy is szerelmes a párjába annak mindegy hogy a kapcsolat után 1 hónappal vagy 4 évvel kéri meg álmai asszonyának a kezét. A siker kulcsa mindig a nők kezében van..
Hozzá kell tennem,hogy ha túlzott figyelemkeltés, vagy noszogatás,vagy állandó mondogatása, jelzése,hogy ideje lenne már egy esküvőnek, a visszájára is sülhet..Vannak olyan férfiak akik ettől berezelnek,és inkább lelépnek..
Egyébként az én nejem akit akár az első nap elvettem volna feleségül,a következőkkel érte el nálam,hogy megkérjem a kezét. Néha ha olyanja volt,mondogatta,hogy "drágám! majd akkor mond meg,hogy mit vegyek fel,vagy hova menjek ha majd a nejed leszek..Addig ne..." Párszor mondogatta,én meg azt mondtam egy nap: OKÉ! Hozzám jössz feleségül? hogy végre rám hallgass amikor azt mondom,hogy ne vedd fel azt a ronda szoknyát,mert utálom??" Igent mondott..
31/F
22 éves vagyok 5 éve a párommal.
Nem értek egyet 4-es válaszolóval. Soha nem célozgattam a páromnak hogy kérjen meg, sőt eszembe sem jutott. Az esküvő gondolata is távol állt tőlem. Úgy voltam vele hogy így minden szuperül működik, imádjuk egymást, ezen egy gyűrű nem változtat. A párom hozza mostanában egyre gyakrabban szóba hogy: gyűrű, eljegyzés, esküvő...24 éves.
20:09
Hogy te mennyire romantikus vagy...
4. válaszadó
Ha otthagynád a választottad, tárt karokkal várlak! :D:D
Szeretném, hogy eljegyezzenek, de nem térdre ereszkedve, puccos étteremben, hanem mittudomén felgraffity-zve az útra, hogy akarok-e a felesége lenni. :D
Mellesleg, amely párokat ismerek, az összesnél a kisasszony célozgatott - bár néha a férfi nem vette ezt észre. :D
A szerelem csúcspontján vagyunk akkor,ezzel akarjuk kifejezni hogy mennyire szeretjük a barátnőnket
De gazdag nők esetében valószínűleg más az ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!