Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mondjátok már meg nekem hogy mi visz rá titeteket hogy megkérjétek a barátnőtök kezét?
tegnap 21:49-nek.
Nőként ellentmondasz nekem.Van jogod hozzá,de meglep,hiszen ahogy mi férfiak sem látunk bele a női gondolatmenetbe, akkor miből gondolod hogy te nőként tudod mit gondol a férfi???
Azért egy kicsit gondolkodj.
Kezdjük az ismerkedéssel.
Nekem megtetszik egy lány. Meg akarom szólítani,járni akarok vele. Van bátorságom és odamegyek. A lány ha hasonlóképpen érez, rám mosolyog,és azon kapom magam,hogy járunk. Ha nem vagyok szimpi akkor elutasít.(van barátom, vagy legyünk barátok oké?)
Ha nincs bátorságom akkor nem megyek oda hozzá,csak messziről álmodozom róla. Ha szimpi vagyok,akkor a lány úgy alakítja a dolgokat hogy végül is összejövünk,és járunk. Ha nem vagyok szimpi akkor észre sem vesz.. Nos akárhogy is nézzük már a párválasztás is a nők érdeme nem a mienk.
Menjünk tovább. Már szerelmes vagyok,ás jó ideje együtt vagyunk. Nekünk férfiaknak egyszerű a gondolatmenetünk. Itt egy a lány,akit szívből szeretek,és ő lesz a gyermekeim anyja.Ez az álmom. Ennyi..Ebben minden benne van. Nagy esküvő?? Nászéjszaka?? Hosszú fátyol??? Miiii vannn???? Ez már minket nem érdekel.Azt se tudjuk mi az (kivéve a nászéjszakát)
A nő viszont sokkal bonyolultabb. A nőknek tervei vannak. "Nekem ez a férfi KELL! Imádom,ő lesz a gyermekeim apja,még ha oda kell bilincselnem az ágyhoz!" De előtte lesz vagy 500 fős lagzi,hosszú fátyollal, piros rózsákkal, a templomból amikor kilépünk 500 pillangó repüljön fel, az arany gyűrűbe legyen belevésve, hogy "forever" és a hajam is olyan legyen mint egy királynői viselet..
Ezek mind női ábrándok,gondolatok, vagyis komplikált,összetett.. Ha esküvő lesz,kinek az akarata érvényesül??? Szerinted?? Hát persze hogy a nőé..hiszen egy szerelmes férfinak mindegy,csak legyen már nászéjszaka, ő többivel úgysem foglalkozik..Legfeljebb mindenre rámondja,hogy "igen drágám! Az jó lesz"
Írtam,hogy általában a nők sugallják hogy ideje lenne egy eljegyzésnek vagy esküvőnek. Nem kell azt állandóan mondogatni,vagy felhívni a figyelmet. Vannak apró jelek. Nézzünk meg egy romantikus filmet. Beszélgessünk,hogy milyen jó Katának mert végre férjhez ment. Szegény Rózsika néni 70 éves de még mindig hajadon stb.. Évek alatt fel sem tűnik hogy hány ilyen mondat vagy eset játszódik le.
Ha a férj szerelmes,akkor úgyis elveszi a nőt feleségül. Akár a második nap is..De igazából ezt is a nők intézik,hogy a férfi érezze,most kell megkérni a szíve választottja kezét..
Ti manipuláltok,de nekünk férfiaknak ez így tökéletes.
Mondom én,amikor megismertem a feleségemet,már az első nap elvettem volna feleségül annyira belehabarodtam. De mivel nem mutatta a jelét annak,hogy ő is hozzám jönne,így nem kértem meg az első nap a kezét. De jöttek később a romantikus filmek. A romantikus séták,és a vicces beszólások(amit írtam is..)
Megkértem a kezét, elvettem feleségül, amit ma sem bánok. De ha a feleségem nem olyan amilyen,ha ismerkedésünk napján nem mosolyog rám,és nem szólít meg,akkor ma talán nem is ismernénk egymást.
Mindig a nő választ, dönts,csak ti nők vagytok annyira okosak,hogy ránk hagyjátok az a tudatot,hogy mi voltunk a hódítók..:)
Jó esetben egy fiúnak eszébe sem jut eljegyezni egy lányt!!
Egy férfinak egy nőt már inkább.
Nagyon zavaró, hogy sokan úgy adják elő, hogy ez egy naaaagy meglepiii a fiútól, a barinője meg örül, hogy mutogathatja a csajsziknak a szupi csilli-villi gyűrűt...
Ez sokkal inkább egy érett férfi és egy érett nő ÉRETT kapcsolatának KÖZÖS (!!!) döntése kell, hogy legyen.
Bocsi, ha valakit megbántottam, de unalmas már, hogy ennyien sipákolnak azon, hogy mivel vegyék rá a fiújukat, hogy gyűrűt adjon nekik. Mintha attól változna valami, mintha többek lennének...
23N
Még mindig nem értek egyet, de ez így is marad. Neked van egy véleményed, meg nekem is. Te ráhúzol egy sablont az összes nőre. De sajnos nem vagyunk mi nők egyformák, sőt....
Én azt sem bánnám ha soha nem lenne esküvőnk, számomra felesleges pénzkidobás, boldogok vagyunk nélküle is.
Bár már a megismerkedésünkre sem illik az általad kitalált séma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!