Mit szoktatok csinálni, hogy ne unatkozzatok, hogyha nincs senkitek (se párotok, se barátnőtők/haverotok, nincs senkim, és megöl az unalom)?
Itt válaszolgatok :D Vagy vásárolok, főzök, napozok, pakolok a szekrényemben, átrendezem a szobámat, megfürdetem a kutyánkat stb.
Sajnos most szinte az összes barátnőm dolgozik, a tesómékkal meg nem lehet mit kezdeni, úgyhogy hétköznapokon muszáj elfoglalnom magam.
írkálás-én is azt teszem
sport-Nagyon jó ötlet, azt hiszem mindjárt ugrok biciklire, és irány a szabad ;)köszönöm a tanácsot
Utolsó: Igen a másik amit előtte csinálok,hogy kreatívkodom, rajzolok, vagdosok, ragasztok
Köszönöm mindenkinek:)
Ugyanez van velem!
Szinte az összes barátnőmmel megszakadt a kapcsolat,összevesztünk...Amelyik még meg van,elutazott.1-2 van még,de velük meg nem lehet együtt lógni 7/24 sajnos.
Ma is egész nap sírtam.Ráadásul apa nekem esett ma,hogy egész nap itthon meresztem a s*ggem,zabálok,meg alszok.Nincs kivel menjek sajnos... :'( Magány van csak.
Már megnéztem sok filmet,sorozatot.De halálosan unatkozom.
Nekem meg nem hajlandóak barátnőim beszélni sem velem már-már ott tartok... Ha írok vissza sem írnak:/
Pedig szörnyű belegondolni, mennyi, mennyi dolgon keresztül mentünk együtt..
Nekem meg egyszerűen nem asztalom ez az otthon ülés, mivel 2 napja 'vesztünkössze' így 2 napja áll fenn az állapot, azelőtt minden nap, fél2kor leléptem, és este 6kor jöttem haza:) Persze nyáron, meg hétvégén:)
Köszönöm neked is, hogy válaszoltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!