Mit csináljak? Úgy kétségbe vagyok esve.
Ezen szerintem mindenki átesik,nézd a jó oldalát. Még nem dolgoztál semmit,csak megfigyelő vagy,így felelősség sincs még a válladon,még betanulsz.A fizetésed gondolom így is megkapod.A kollégákkal össze kell szokni,ne könyveld el,hogy nem szimpik,lehet,hogy csak idő kell,hogy befogadjanak.Két hét még semmi.
Ne a párodon verd le a port,mert ennek komoly következménye lehet,ha elmarod. Állj pozitívan a naphoz,tanulj a kollégáktól és próbálj meg barátkozni.
Szia -sztok !
Miből váltottál -mibe,
Nem mehetsz vissza az előző m.h.-re?
Nem lehet , hogy ez csak a kezdeti pánik ?
:-)
Hú,ez távol áll egymástól !
És csak a pénz miatt ,
Valaki átcsalt , vagy magadtól?
Bocsi a kérdezgetésekért, de jó tudni a körülményeket , mert könnyebb tanácsot adni ,
A többiek válasza nagyon kedves , de Én racionálisabb vagyok , ha tehetem változtatok és nem nyugszok bele a kialakult helyzetbe , ha nem érzem jól magam.
Fizetés részben, részben ez biztosabb állás.
Matek-fizika szak egyébként, tanárként fél évet dolgoztam, de csak részmunkaidőset sikerült kifogni.
És az új helyen még nem fogadtak be ?, vagy csak neked nem szimpik?
Nagyon sajnálom , mert tudom milyen olyan helyen dolgozni , amiben nem érzed jól magad .
Én 1 hónapot dolgoztam alkalmazottként eddigi életemben ,
de elég is volt 1 életre.
Nekem nem a koll. volt bajom , hanem maga azzal , hogy megmondják , mikor mit , milyen tempóban tegyek...
Vállalkozó lettem , már több mint 14 éve és nem bántam meg .még a recesszió sem változtatott , bár azóta ugye nehezebb , de kinek nem ?!
A párodat szerintem ne büntesd inkább tartsatok össze ,
tudod jóban rosszban
Próbáld felvenni a tempót a mh-den és valaki aki szimpibb azzal összebarátkozni , a többit már megoldja az idő ,.
Ha nagyon nem megy , válts , mert egész napot görcsölve , nem lehet lehúzni, és a pozitív kisugárzásod is veszít bájából hosszútávon.
miért állna a tanári és a műszaki pálya távol egymástól?? nem hallottál még kedves "nemtomhányadik" műszaki tanárokról??
A kérdésre válaszolva, nekem is volt egy ilyen munkahelyem, ha már az első két hét szörnyű, nem hinném h később jobb lesz.... én 3 hónapot dolgoztam azon a bizonyos helyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!