Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Úgy kétségbe...

Mit csináljak? Úgy kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
Alapvetően mindig vidám típus voltam, örök optimista. 25 vagyok. 2 hete váltottam mhelyet. Azt hittem jó lesz, nagyon jó a fizetés, de még semmit nem dolgoztam, csak figyelnem kell a többieket... A kollégák se szimpik. Már most alig várom a csütöt, h. ne kelljen bemenni. Ezért tanultam annyit, két nyelvvizsgát csináltam? Ez rányomja a bélyegét a napjaimra. Semmihez sincs kedvem, még híztam is 3 kg-t.:( A páromba mindig belekötök, úgy érzem elhanyagol, pedig neki is sok dolga van, meg ép ésszel tudom, h. szeret, de olyan gonosz vagyok vele mostanában. Veszekszünk, s mostanában egy hangos szó miatt elsírom magam. Este is sírva alszom el. Tiszta bolond vagyok...annyira kétségbeejtő ez az egész.:(((
2012. márc. 13. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia,

Szerintem tarts ki még egy kicsit...

Egyrészt, nincs olyan munkahely, ahol nem pletykálnak. De tényleg. Nálunk pluszban mindenki fűvel-fával összefekszik, szóval, ha "csak" pletykálnak, az még a jobbik eset (amikor idekerültem, nem hittem el, azt gondoltam, ilyen csak az amcsi filmekben van - hát nem).

Másrészt, adj még időt magadnak és a kollégáknak is, a jó kapcsolat nem két hét alatt alakul ki! Most Te vagy az "új lány", vizslatnak, próbálják kifürkészni, milyen vagy, hogy dolgozol, mennyire lehet benned megbízni. Az is lehet, hogy olyan ember helyére jöttél, akit nagyon szerettek, sajnálták, hogy elmegy (velem konkrétan ez volt). Kell még idő Neked is, és nekik is, hogy oldódj! Próbálj nem görcsölni (tudom, mondani könnyű), mosolyogj, még ha az elején erőltetned is kell. Tanulj, figyelj, kérdezz a munkáról, érdeklődj. Ebédidőben próbálj finoman belefolyni a beszélgetésbe, ha kérdeznek, mesélj magadról, legyél nyitott.

Harmadrészt, ahogy te is írod, ezért tanultál annyit, nem adhatod fel két hét után!

Kitartás és mosolyogj, drukkolok Neked :)

24N

2012. márc. 13. 21:14
 12/14 anonim válasza:
Szerintem igyál bort. Ha van párod, mint a galamboknak annál jobb. Nekem speciel sose volt. Érdekes lehet. Párosan szép pedig az élet, nem? Bizonyára.
2012. márc. 14. 17:58
 13/14 anonim ***** válasza:

10/12

10 /12 -esnek

Tanári pályáról , műszaki pályára !!

És az nekem igen is távol áll .

Maga a "műszaki" az elég tág fogalom , de semmi képen sem tartozik bele a "műszaki tanár kategóriába", mert nem ezt írta !Értelmezési problémáid vannak , (matek fizika tanárból , műszakis lett a több pénz és ......miatt, )!ja és ezért váltott melóh. is ! , de már megbánta.

Ez abból a pár mondatából kiderül amit írt, ha nem azt olvasod amit olvasni akarsz , hanem ami le van írva !!

2012. márc. 14. 20:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Bocsi , 10/13-nak szólt az előző !
2012. márc. 14. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!