Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Folytassam így a munkám,...

Folytassam így a munkám, egyáltalán hogy lehetséges ezek után normálisan elvégezni, kétségbe vagyok esve, hogy elveszítem, mi lesz velem?

Figyelt kérdés
Kérlek olvassátok végig, tudom kicsit hosszú lesz, de így jobban érthető. Külföldön dolgozom babysitterként és hónapokig nem találtam munkát, sok adósságom felgyűlt, nem volt normális család, akiknél dolgozhattam volna,tavaly találtam egy végtelenül kedves, megértő, rendes családot,amikor beteg voltam és nem tudtam dolgozni kifizették azokat a napokat is, fizetik az utazásomat is, kajámat is, elég jól keresek, félre tudok tenni sokat havonta, megkérdezik mindig, hogy hogy vagyok, milyen volt a hétvégén, de érzem, látom, hogy őszintén érdekli őket.Születésnapomra, karácsonyra is vettek nagy értékű ajándékot nekem, amin meg is hatódtam. Namost van egy aranyos 5 és fél hónapos kisfiú, akire vigyázok 6 hetes kora óta napi 10 órában, jól összeszoktunk, érzékeny gyerek, igényli az öleléseket, sokszor csak akkor nyugszik meg, ha felveszem, anélkül sokat sír. A probléma ott kezdődik, hogy egy másik család gyereke, aki 3 hónapja született is csatlakozna hozzám 1 hét múlva, share nanny-nek hívják itt az ilyet. Tehát két kicsire kellene vigyáznom mostantól. Egyenlőre fogalmam sincs, hogy ezt hogy fogom megoldani. Annak a gyereknek az anyja, akire most vigyázom mondta, hogy ő is fél ettől az egésztől, mert így a fia is kevesebb figyelmet kap és én sem biztos, hogy fogom bírni. Nem akarom elveszíteni a munkámat. Ti tudnátok két gyerekre vigyázni? Egyáltalán hogy oldható meg, mi van, ha mindkettő sír, napi 10 órában fel-alá kell majd szaladoznom?
2012. jan. 15. 19:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%

Kedves kérdező!

Te magadnak keresed a bajt. Írod, hogy szépen keresel, jól kijössz a családdal is. De most még több kéne? Vagy kényszerítenek rá? Nem értelek. Mi a kérdés?

2012. jan. 15. 19:06
 2/16 anonim ***** válasza:
12%
vidd 1 lakásba a 2 gyereket, így tudod megoldani.
2012. jan. 15. 19:14
 3/16 anonim ***** válasza:
24%
Én sem értem. És az a gyerek másé? Akkor helyileg hol kéne vigyáznod rájuk? Én megőrülnék két csecsemővel. Egyet már felneveltem, szóval tudom milyen. Minden tiszteletem és sajnálatom az ikreseké
2012. jan. 15. 19:17
 4/16 anonim ***** válasza:
85%

Miért KELL még egy gyerekre vigyáznod? Ki kötelez erre?

Mert eddig úgy tudtam, hogy ha családnál vagy babysitter, akkor csak az ottani gyerek(ek)kel kell foglalkozni.

2012. jan. 15. 19:19
 5/16 anonim ***** válasza:
79%

NEM EGYENLŐRE HANEM EGYELŐRE ! Egyenlőre a tortát vágod. NEM IGAZ ENNYIRE NEHÉZ MEGÉRTENI!

Amúgy légy kitartó, vagy mondd vissza azt a másik gyereket. Nehogy elveszítsd emiatt a munkádat.

2012. jan. 15. 19:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én 3 gyerekkel dolgoztam au pairként, amikor oda kerültem, a legnagyobb 3 éves, a középső 11 hónapos, a kicsi pedig 2 hetes volt. Semmi bajom nem volt vele, simán bírtam.

A bölcsődei, csecsemőotthoni alkalmazottakra meg még több baba jut.

És persze vannak anyukák, akik segítség nélkül foglalkoznak egyszerre több gyerekkel, ők még csak meg sem tehetik azt, hogy napi 10 óra után ott hagyják a gyerekeket, a nap 24 órájában figyelniük kell rájuk.

2012. jan. 15. 19:24
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a helyesírási kiegészítést is, igazán szorosan kapcsolódik a témához, de azért odafigyelek rá legközelebb. Két külön család gyerekéről van szó, igen. Aki több különböző korú gyerekre vigyáz az másabb, mert a nagyobbak már tudnak menni, főleg, akik már iskolás korúak, a kisbabák még csak sírással tudják elmondani, hogy mi a bajuk, nagyon kell rájuk figyelni, hogy fogod, hogy teszed le a kiságyába, jön a foguk, hasfájós időszak, az egyik csak akkor nyugszik meg, ha felveszem, ha leteszem sír, de párhuzamosan a másik is rázendít. Többnyire ezek miatt félek az egésztől. Félek, ha megmondom nem vállalom, akkor keresnek olyat, aki kettőt elvállal, anyagilag nekik jobban megéri, hiszen két család alkalmaz egy nannyt.
2012. jan. 15. 19:52
 8/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az utolsó hozzászólónak a válaszát elnéztem, 11 hónapos helyett, 11 évest olvastam. Kicsit szórakozott vagyok, meg lement a vércukrom, nem ettem még, de gyorsan írni akartam, amíg Magyarországon nem mennek aludna, mert 7 óra eltéréssel kell számolnom. Érdekelne kedves utolsó, hogy hogy oldottad meg a feladatot 3 gyerekkel.
2012. jan. 15. 19:55
 9/16 anonim ***** válasza:
De épp te mondtad, hogy a te családodnál a szülők nem szeretnék, ha neked több gondod lenne, és ezzel az ő gyerekük kapna kevesebb törődést. Most akkor mi az igazság?
2012. jan. 15. 19:56
 10/16 anonim válasza:
Szerintem közvetítő által dolgozik ott a kérdező, és ők ajánlottak még egy családot. Nem? Szerintem ha így is jól keresel, próbáld meg a másik családot "ejteni".
2012. jan. 15. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!