Folytassam így a munkám, egyáltalán hogy lehetséges ezek után normálisan elvégezni, kétségbe vagyok esve, hogy elveszítem, mi lesz velem?
Kedves kérdező!
Te magadnak keresed a bajt. Írod, hogy szépen keresel, jól kijössz a családdal is. De most még több kéne? Vagy kényszerítenek rá? Nem értelek. Mi a kérdés?
Miért KELL még egy gyerekre vigyáznod? Ki kötelez erre?
Mert eddig úgy tudtam, hogy ha családnál vagy babysitter, akkor csak az ottani gyerek(ek)kel kell foglalkozni.
NEM EGYENLŐRE HANEM EGYELŐRE ! Egyenlőre a tortát vágod. NEM IGAZ ENNYIRE NEHÉZ MEGÉRTENI!
Amúgy légy kitartó, vagy mondd vissza azt a másik gyereket. Nehogy elveszítsd emiatt a munkádat.
Én 3 gyerekkel dolgoztam au pairként, amikor oda kerültem, a legnagyobb 3 éves, a középső 11 hónapos, a kicsi pedig 2 hetes volt. Semmi bajom nem volt vele, simán bírtam.
A bölcsődei, csecsemőotthoni alkalmazottakra meg még több baba jut.
És persze vannak anyukák, akik segítség nélkül foglalkoznak egyszerre több gyerekkel, ők még csak meg sem tehetik azt, hogy napi 10 óra után ott hagyják a gyerekeket, a nap 24 órájában figyelniük kell rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!