Folytassam így a munkám, egyáltalán hogy lehetséges ezek után normálisan elvégezni, kétségbe vagyok esve, hogy elveszítem, mi lesz velem?
Figyelt kérdés
Kérlek olvassátok végig, tudom kicsit hosszú lesz, de így jobban érthető. Külföldön dolgozom babysitterként és hónapokig nem találtam munkát, sok adósságom felgyűlt, nem volt normális család, akiknél dolgozhattam volna,tavaly találtam egy végtelenül kedves, megértő, rendes családot,amikor beteg voltam és nem tudtam dolgozni kifizették azokat a napokat is, fizetik az utazásomat is, kajámat is, elég jól keresek, félre tudok tenni sokat havonta, megkérdezik mindig, hogy hogy vagyok, milyen volt a hétvégén, de érzem, látom, hogy őszintén érdekli őket.Születésnapomra, karácsonyra is vettek nagy értékű ajándékot nekem, amin meg is hatódtam. Namost van egy aranyos 5 és fél hónapos kisfiú, akire vigyázok 6 hetes kora óta napi 10 órában, jól összeszoktunk, érzékeny gyerek, igényli az öleléseket, sokszor csak akkor nyugszik meg, ha felveszem, anélkül sokat sír. A probléma ott kezdődik, hogy egy másik család gyereke, aki 3 hónapja született is csatlakozna hozzám 1 hét múlva, share nanny-nek hívják itt az ilyet. Tehát két kicsire kellene vigyáznom mostantól. Egyenlőre fogalmam sincs, hogy ezt hogy fogom megoldani. Annak a gyereknek az anyja, akire most vigyázom mondta, hogy ő is fél ettől az egésztől, mert így a fia is kevesebb figyelmet kap és én sem biztos, hogy fogom bírni. Nem akarom elveszíteni a munkámat. Ti tudnátok két gyerekre vigyázni? Egyáltalán hogy oldható meg, mi van, ha mindkettő sír, napi 10 órában fel-alá kell majd szaladoznom?2012. jan. 15. 19:02
11/16 A kérdező kommentje:
Nem közvetítő által dolgozom, nem au-pair vagyok. Egy repülőjeggyel és munka nélkül jöttem Amerikába a páromhoz. Itt kerestem munkát magamnak interneten és találtam is, de a másik családnál nem maradtam nehezen találtam ezt.
2012. jan. 16. 06:53
12/16 A kérdező kommentje:
Vessző kimaradt. Szóval, nehezen találtam ilyen munkát, ami teljes munkaidős és még rendesek is velem, ezért is ragaszkodom hozzájuk.
2012. jan. 16. 06:56
13/16 anonim válasza:
Mit csinálnál, ha ikreket kéne gondoznod, vagy netán neked születnének ikreid? Ugyanez a helyzet, az egyik sír, amíg a másikat dajkálod stb. Ha eleve így állsz hozzá, akkor csak rosszul sülhet el. Próbáld ki, legfeljebb ha nem bírod, akkor szólsz a szülőknek és megbeszélitek, hogy mi legyen.
14/16 anonim válasza:
"anyja, akire most vigyázom mondta, hogy ő is fél ettől az egésztől, mert így a fia is kevesebb figyelmet kap és én sem biztos, hogy fogom bírni."
Most akkor fél, de kötelez rá, hogy csináld? Bocs, de nem értem.
15/16 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó. Mivel nem vigyáztam még egyszerre a két gyerekre, ezért senki sem tud biztosat, hogy fogom-e bírni,vagy nem. Az anyja annak a kisfiúnak akinél dolgozom természetesen azt szeretné, ha megmaradnék náluk,de két gyereknél ő is tudja,hogy nem fog annyi figyelmet kapni a fia,mint eddig. Nem akarnak kötelezni semmire persze, én döntésem lesz, hogy maradok-e.A nagy próba előtt gondoltam kiteszem a kérdést, mert kíváncsi voltam a véleményekre.
2012. jan. 16. 17:53
16/16 anonim válasza:
Hát én azt mondom, hogyha ez a család kedves, megértő és jól keresel, akkor ne vállalj be másik gyereket. Pláne azok után amit leírtál, hogy olyan nehezen találtál egy normális családot.
Lehet szépen kecsegtet, hogy még több pénz, de ne mindenáron én azt mondom! Maradj meg az egynél! Jobban jársz. Amikor majd nagyobbacska lesz a gyermek és te is gyakorlottabb max majd akkor vállalsz másikat. De én úgy érzem, ha másikat is vállalsz, félő hogy ezt a családot elveszíted.
Majd írd meg hogyan döntöttél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!