15 éves lány vagyok és mostanában attól félek. Hogy elveszítem valamelyik családtagom. Miért van ez? :' (
Velem is ugyanez volt pár éve és tudom milyen rossz :/
Ha ez csak mostanában jött elő akkor lehet azért van merhogy nyár van..nincs semmi dolgod..gondolkozol sokat és belepörgeted magad ilyesmikbe (velem ez volt :/). De hidd el ha megkezdődik a suli lesz annyi dolgod h idővel elfelejted :) Próbáld meg elfoglalni magad amikor rádtörnek ezek rossz érzések :) 15/L
Komolyan, mintha én írtam volna ki ezt a kérdést! Én is 15 éves lány vagyok és ettől rettegek, most sem bírok aludni, azért is jöttem fel a gyakorikerdesekre. Te ilyenkor nem csinálsz semmit ez ellen? Én próbálok valami jó zenét hallgatni de van amikor ez sem segít :'(
Tudom, gáz de 15 évesen anyuéknál szeretnék aludni, hogy ne féljek annyira.
Az a baj, hogy ez nem csak mostanában van.. :/ De remélem igazad lesz. :')
mm.. hát.. én is megpróbálok valami jó zenét hallgatni, és elterelni a gondolataimat.. ( csak nem nagyon sikerül..:/ ).. hmm.. én is így vagyok vele, hidd el! :'(
Velem is ez van, éjszakánként jön elő. Legszívesebben senkit nem engednék el, bezárnám őket a házba, hogy legyenek itt velem.
Tudom, milyen rossz.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!