Mit tegyek ha szüleim kitagadtak? Nem gyerekként majdnem 40 évesen. Tul tegyem magam rajta valahogy vagy folytassam a küzdelmet értük ami ment már sok sok évig sikertelenül.
Sajnos a szeretetet nem lehet kierőszakolni, sőt, még kérni sem. Megértem a helyzeted. Ha édesapád kérte, hogy ne hívd többé, akkor ne tedd. nyilván szeret téged, de a családja ezt nem szeretné, neki meg nincs önálló akarata velük szemben.
Bizony, szeresd azokat az embereket, akik téged is szeretnek és melletted állnak. Belőlük meríts erőt. Viszont felmerül a kérdés: hol van az édesanyád?
40 éves felnőtt nő vagy.Van egy csodás családod a férjed részéről.Szeresd őket,és vedd úgy,hogy a te szüleid meghaltak..
Felesleges ezen rágódni éveken át,mert csak a te életed megy tönkre idegileg..
Én sem kellettem anyámnak.Ez van..Nem fogok azért keseregni 39 évesen mert az alkoholista anyám félredobott minket.
Ha nem kellettem neki,akkor ő sem kell nekem..Ma nekem is boldog családom van.Imádom a férjem a fiam,és nekem ennyi elég.Ők szeretnek.Anyám meg??? Ma egyedül,magányosan kínlódik,mert nincs senkije aki elmenne a gyógyszereiért,vagy elvinné orvoshoz,vagy csak ott lenne mellette..Egyedül is fog meghalni..Ez az ő büntetése..Én számomra már 20 éve halott.
Igen, próbálj boldog lenni a jelenlegi családoddal, hiszen ők szeretnek téged!
Tényleg, anyukád meghalt, elvált, elköltözött?
Itt egy nagyon kemény döntést kell hozni, és tényleg nem keresni őket, viszont akkor nem szabad reagálni az ő keresésükre sem a jövőben. Gondolom, idős korban azért jól jönne majd egy támasz.
Azok alapján, amit leírtál, én úgy kezelném őket, mintha meghaltak volna, ha 40 év alatt nem értették meg a helyzetedet, akkor most már hiába próbálkozol.
Nézd a jó oldalát, többet tudsz a saját családoddal foglalkozni, és ők adnak örömet az életben.
Ha valóban semmi olyat nem csináltál, amiért a szüleid haragudhatnának Rád, akkor apukád iszonyúan szégyellje magát!
Lehet újranősülni, újra férjhezmenni, de a gyerekem, az a gyerekem és ha az új páromnak ez nem tetszik, el lehet kullogni!!! Apádnak fontosabb volt az új asszony, mint a gyereke, én az ilyen apát nem sajnálnám. Én hasonló cipőben voltam, de nekem vn egy aranyos anyukám, aki mindenért pótol, így apám rohadtul nem hiányzik.
Az új férjed elfogadja az előző házasságodból született gyereket? Ha igen, nagyon becsüld meg, mert akkor nagyon szeret Téged és csak velük foglalkozz, az ilyen apát hagyd elsorvadni majd akkor is, ha 90 évesen felhív, hogy segítségre van szüksége.
Lehet, kicsit durva vagyok, de az én családom miatt is vannak azért indulatok.
Hat ez nem semmi !!!!!
Figyelj ha 40 ev utan nem tudtak el fogadni akkor most sem fognak...Biztos van valami amiert a mustoha anyud ellened forditotta az apad. orokseg talan betges no es csak a magaenek akarja tudni... ilesmikre gondolok :s en is azt tudom tanacsolni mint a parod szulei..hogy foglalkoz a te csaladoddal keresd ott a boldogsagod!! Ebben az eletedben nem adatott meg a szuloi szeretett szamodra de ettol nem kell az egesz eleted keserusegbe le elned ! en azt mondom kezdj uj eletett! fejejtsd el oket! Probalj kevesebbet rajuk gondolni ..Ha hiszel ilyesmikben es segit akkor manj el jogazni vagy jarj meditaciora..attol kicsit jobban lesz a lelki alapotod hidd el segitenek kicsit helyre allitani ott..nekem is segitettek... Es tenyleg azt tanacsolom hogy szedd ossze a maradek erodet es legyel boldog a csodalatos csaladoddal akik boldogga tehetnek!
Szard le!
Én örülök, hogy megszabadultam tőlük 30 évesen.
Mindkettő egy emberi kretén volt, igaz sokmindent ismertek és tudtak, csak használni nem tudták (tudod mikor beültetsz egy majmot az ürrepülőbe)
Mellelseg csupa rosszindulat, és függőség volt mind a kettő, egymást is utálták, csak a nagy kirakatélet ment, közbe meg minden este csak feküdtek egymás mellett 20 éven át.
Aztán az egyik meghalt, a másik meg elverte minden pénzét, én meg elég kis összeggel a kezemben tudtam új életet kezdeni, amikor az életmenmaradt is felhív, csak játsza az agyát, hogy most mennyiért vett ezt meg azt, mintha érdekelne...
Ha meg mondok valamit magamról akkor egyből irányitani akar, meg jobban tudni, közben meg a saját élete is egy kalap xar és az is volt..
Nincs szükségem ilyen emberekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!