Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan folytassam most, egyedül?
Három évvel ezelőtt, Fészekrakó hitelre vásároltunk egy lakást a párommal Budapesten.
(50-50% tulajdonban)
A nyáron viszont tönkrement a kapcsolatunk, és a külön válás mellet döntöttünk. Ekkor ő kivásárlót engemet a lakásból, ami a lakás értékének a 15%. Tehát nem túl sok, de nem volt más választásom.
Választhatók, hogy Budapesten maradok és lakótárs mellé megyek albérletezni, mert a nettó 80ezres fizetésemből más nem nagyon jöhet szóba.
Vagy vidékre megyek, a szüleimhez, ott van egy három műszakos munka, minimálbérért.
Persze nyolc év önálló élet után nehezen viselném az önállóság feladását.
Hogyan döntsek?
Ráadásul, az álmom, a saját lakás, ami részben félig megvalósult, hogy ara van-e még esélyem a jövőben, úgy, hogy már elmúltam 35éves. (De ez már egy másik kérdés is lehetne)
Férfi vagyok.
Maradj Pesten!
Valaki ismerőssel költözz össze.
És keress magadnak új párt :)
Mivel pillanatnyilag csak a munkád maradt, ami kitölti az életedet, mindenképpen az határozná meg a további lépésemet. Ne add fel azt is, nem tudom mi lehet az a háromműszakos, amiről irtál, de valószinűnek tartom, hogy nem az álmod.
Ha maradsz Pesten, és megmarad a munkád, társaságod, vagy legalábbis a társaság egy része, tudom, hogy a válás megosztja a barátokat is, azt hiszem nagyobb eséllyel fogz tudni talpra állni, mintha begubóznál a szüleidnél, akik csak siránkoznának feletted.
Tudom, hogy nem a legjobb megoldás a társbérlet, de a jelenlegi helyzetben a lehető legjobb, és azért csak nem a világ vége. És van egy pozitivuma is, nem vagy egyedül.
Gondold át, de azt hiszem én a te helyedben igy döntenék.
És ne feledd, az ember amikor a legsötétebben látja a dolgokat, akkor szokott leginkább kisütni a nap. Fel a fejjel!
Szerintem ne költözz vissza vidékre, ne add fel az önállóságodat. Én 12 évig idegen bérlőtársakkal laktam együtt. Sose volt probléma, de persze rejlik benne némi kockázat. Keress ilyen albérletet,ahol ketten-hárman vagytok egy lakásban, így 30-35 ezerből megúszhatod. Esélyed még lehet a saját lakásra, ha találsz párt. Sajnos egyedül nagyon keveseknek sikerül.
Ja, és fel a fejjel, a legszebb férfikorban vagy, még rengeteg esélyed van etéren.
Ne menj vidékre, semmi jövöd nem lesz !!
Probálj fent maradni Bp-en és uj életet kezdeni.
Szoritok neked, kisvárosban, meg vidéken semmi lehetőséged nem lesz !!!
Nem írtad,mi a foglalkozásod,de miért csak a szüleid,meg Pest a válsztási lehetőség?
Miért nem nézel munkahelyet,aztán lakhatást.Egyébként olcsó albérleteket nem szokták hirdetni,a helyi újságosnál,kocsmában,boltba stb érdeklődjél.
Az jó!
Bolt mindenhol van.
Akkor csupán szórd szét az önéletrajzodat,majd ha megvan a meló,kereshetsz olcsó albit(egy boltban meg menni is fog!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!