Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan folytassam most, egyedül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan folytassam most, egyedül?

Figyelt kérdés

Három évvel ezelőtt, Fészekrakó hitelre vásároltunk egy lakást a párommal Budapesten.

(50-50% tulajdonban)

A nyáron viszont tönkrement a kapcsolatunk, és a külön válás mellet döntöttünk. Ekkor ő kivásárlót engemet a lakásból, ami a lakás értékének a 15%. Tehát nem túl sok, de nem volt más választásom.

Választhatók, hogy Budapesten maradok és lakótárs mellé megyek albérletezni, mert a nettó 80ezres fizetésemből más nem nagyon jöhet szóba.

Vagy vidékre megyek, a szüleimhez, ott van egy három műszakos munka, minimálbérért.

Persze nyolc év önálló élet után nehezen viselném az önállóság feladását.

Hogyan döntsek?

Ráadásul, az álmom, a saját lakás, ami részben félig megvalósult, hogy ara van-e még esélyem a jövőben, úgy, hogy már elmúltam 35éves. (De ez már egy másik kérdés is lehetne)

Férfi vagyok.

2009. okt. 15. 19:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Maradj Pesten!

Valaki ismerőssel költözz össze.

És keress magadnak új párt :)

2009. okt. 15. 20:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Sajna nincsen az ismeretségi körömben olyan, akivel összetudnék költözni. Szinte mind a szüleivel lakik, és voltam a kivétel, hogy már saját lakás is van.
2009. okt. 15. 20:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mivel pillanatnyilag csak a munkád maradt, ami kitölti az életedet, mindenképpen az határozná meg a további lépésemet. Ne add fel azt is, nem tudom mi lehet az a háromműszakos, amiről irtál, de valószinűnek tartom, hogy nem az álmod.

Ha maradsz Pesten, és megmarad a munkád, társaságod, vagy legalábbis a társaság egy része, tudom, hogy a válás megosztja a barátokat is, azt hiszem nagyobb eséllyel fogz tudni talpra állni, mintha begubóznál a szüleidnél, akik csak siránkoznának feletted.

Tudom, hogy nem a legjobb megoldás a társbérlet, de a jelenlegi helyzetben a lehető legjobb, és azért csak nem a világ vége. És van egy pozitivuma is, nem vagy egyedül.

Gondold át, de azt hiszem én a te helyedben igy döntenék.

És ne feledd, az ember amikor a legsötétebben látja a dolgokat, akkor szokott leginkább kisütni a nap. Fel a fejjel!

2009. okt. 15. 20:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne költözz vissza vidékre, ne add fel az önállóságodat. Én 12 évig idegen bérlőtársakkal laktam együtt. Sose volt probléma, de persze rejlik benne némi kockázat. Keress ilyen albérletet,ahol ketten-hárman vagytok egy lakásban, így 30-35 ezerből megúszhatod. Esélyed még lehet a saját lakásra, ha találsz párt. Sajnos egyedül nagyon keveseknek sikerül.

Ja, és fel a fejjel, a legszebb férfikorban vagy, még rengeteg esélyed van etéren.

2009. okt. 15. 20:34
 5/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

maradj pesten!

2009. okt. 15. 20:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. okt. 15. 21:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Ne menj vidékre, semmi jövöd nem lesz !!

Probálj fent maradni Bp-en és uj életet kezdeni.

Szoritok neked, kisvárosban, meg vidéken semmi lehetőséged nem lesz !!!

2009. okt. 15. 21:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem írtad,mi a foglalkozásod,de miért csak a szüleid,meg Pest a válsztási lehetőség?

Miért nem nézel munkahelyet,aztán lakhatást.Egyébként olcsó albérleteket nem szokták hirdetni,a helyi újságosnál,kocsmában,boltba stb érdeklődjél.

2009. okt. 16. 12:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Bolti eladó ként dolgozom, ha ez számit.
2009. okt. 16. 13:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Az jó!

Bolt mindenhol van.

Akkor csupán szórd szét az önéletrajzodat,majd ha megvan a meló,kereshetsz olcsó albit(egy boltban meg menni is fog!)

2009. okt. 16. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!