Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan folytassam most, egyedül?
Három évvel ezelőtt, Fészekrakó hitelre vásároltunk egy lakást a párommal Budapesten.
(50-50% tulajdonban)
A nyáron viszont tönkrement a kapcsolatunk, és a külön válás mellet döntöttünk. Ekkor ő kivásárlót engemet a lakásból, ami a lakás értékének a 15%. Tehát nem túl sok, de nem volt más választásom.
Választhatók, hogy Budapesten maradok és lakótárs mellé megyek albérletezni, mert a nettó 80ezres fizetésemből más nem nagyon jöhet szóba.
Vagy vidékre megyek, a szüleimhez, ott van egy három műszakos munka, minimálbérért.
Persze nyolc év önálló élet után nehezen viselném az önállóság feladását.
Hogyan döntsek?
Ráadásul, az álmom, a saját lakás, ami részben félig megvalósult, hogy ara van-e még esélyem a jövőben, úgy, hogy már elmúltam 35éves. (De ez már egy másik kérdés is lehetne)
Férfi vagyok.
Vidéken, ismeretség kel az elhelyezkedéshez, ami nekem ott nem nagyon van, sem a nyugdíjas szüleimnek.
Ja, és persze minimálbér.
Csak a szülőknél nem kell rezsit fizetnem, és félre tudok akkor tenni, havi 40ezrett.
Ha Budapesten maradok, akkor többet keresek, de elmegy egy része az albérletre rezsire.
Viszont bő tíz év távlatából megint a szüleimmel lakni? Na, azt gondolom, nem ez az álma egy férfinek ebben a korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!