Nagyon rosszul tettem? Kérjek bocsánatot, folytassam, mi legyen?
A barátnőm telefonja lemerült.Anyukáját felakarta hívni,ezért áttettük az én telómba a simet..
Jött 3-4 üzenete,mindegyiket előttem megnézte..Az egyikben ez volt:
"5 órám van baba.Gyere a szélső padhoz"
Meg még ettől a személytől 3 sms.
Én elküldtem a barátnőm,hogy nekem már nem kellesz,így nem kellesz..
Csak ennyit mondtam vagy 10-szer ameddig ő mondta,hogy kérlek ne,meg hogy most írta ezt hogy baba először..
Azt tudni,kell,másfél éve vagyunk együtt,én 18,ő 16.
Amikor 5 hónapja jártunk akkor megcsalt,de visszafogadtam.
Érdekes még,hogy ennek a gyereknek a koncertjére akart menni 1 hónapja,csak megharagudtam rá,mert én rosszban vagyok vele.(Akitől az sms jött)
Felecsdel! (ahogy a maffiózók mondanák:) Ez egy kis riherongy kuurva, aki jobbra-balra kufircolgat. Ráadásul fiatalkorú, te meg nagykorú. Ha nem akarsz egy liliomtipró pedomackó témájú meghurcolást, akkor pláne.
Saját magadat becsüld annyira, hogy komoly, korrekt lánnyal létesítesz párkapcsolatot.
Szóval: jól tetted! Eszedbe ne jusson bocsánatot kérni! (ezt inkább neki kellett volna)
Ne te kérj már bocsánatot !
Fiatalok vagytok még nagyon, ne ragadj le ennél a lánynál. Ha ő az igazi, ha most otthagyod attól még később egymásra találhattok, de közben lehet még sok. Ismerkedj, tapasztalj, merj változtatni !
dehogy tetted rosszul
tudopd kiven jáccadozzon?
megérdemli szerintem teljesen
ne fogd vissza magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!