Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rosszul tettem? Kérjek...

Nagyon rosszul tettem? Kérjek bocsánatot, folytassam, mi legyen?

Figyelt kérdés

A barátnőm telefonja lemerült.Anyukáját felakarta hívni,ezért áttettük az én telómba a simet..

Jött 3-4 üzenete,mindegyiket előttem megnézte..Az egyikben ez volt:

"5 órám van baba.Gyere a szélső padhoz"

Meg még ettől a személytől 3 sms.

Én elküldtem a barátnőm,hogy nekem már nem kellesz,így nem kellesz..

Csak ennyit mondtam vagy 10-szer ameddig ő mondta,hogy kérlek ne,meg hogy most írta ezt hogy baba először..

Azt tudni,kell,másfél éve vagyunk együtt,én 18,ő 16.

Amikor 5 hónapja jártunk akkor megcsalt,de visszafogadtam.

Érdekes még,hogy ennek a gyereknek a koncertjére akart menni 1 hónapja,csak megharagudtam rá,mert én rosszban vagyok vele.(Akitől az sms jött)

2011. febr. 8. 16:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű: felejtsd el! Jól tetted, hogy elküldted, szórakozzon mással a kicsike!
2011. febr. 8. 16:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan miért is akarsz bocsánatot kérni??? Lebukott, mint a gyöngyhalász...
2011. febr. 8. 16:34
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott
2011. febr. 8. 16:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
nem tetted rosszul, sőt, jól tetted. ne fogadd vissza, nem érdemli meg.
2011. febr. 8. 16:36
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
hagyd a fenébe.. egyébként is még csak 16.. szóval nem hiszem hogy érett lenne egy komolyabb kapcsolatra(TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!)
2011. febr. 8. 16:37
 6/15 anonim ***** válasza:
68%

Felecsdel! (ahogy a maffiózók mondanák:) Ez egy kis riherongy kuurva, aki jobbra-balra kufircolgat. Ráadásul fiatalkorú, te meg nagykorú. Ha nem akarsz egy liliomtipró pedomackó témájú meghurcolást, akkor pláne.

Saját magadat becsüld annyira, hogy komoly, korrekt lánnyal létesítesz párkapcsolatot.

Szóval: jól tetted! Eszedbe ne jusson bocsánatot kérni! (ezt inkább neki kellett volna)

2011. febr. 8. 16:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs miért bocsánatot kérned. Tökmin1, hogy először hívta babának, vagy harmadszor. Elég egyértelmű. Kavarnak a hátad mögött.
2011. febr. 8. 16:42
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem miért akarsz pont TE bocsánatot kérni tőle?Szerintem a barátnőd egy hülye p*csa!:S
2011. febr. 8. 16:42
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne te kérj már bocsánatot !

Fiatalok vagytok még nagyon, ne ragadj le ennél a lánynál. Ha ő az igazi, ha most otthagyod attól még később egymásra találhattok, de közben lehet még sok. Ismerkedj, tapasztalj, merj változtatni !

2011. febr. 8. 16:51
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

dehogy tetted rosszul

tudopd kiven jáccadozzon?

megérdemli szerintem teljesen

ne fogd vissza magadat.

2011. febr. 8. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!