Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kétségbe vagyok esve. Mit tegyek?

Kétségbe vagyok esve. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Alig tudok normálisan gondolkodni úgy félek és szinte sokkban vagyok. A barátommal (nem vagyok biztos hogy így kéne nevezni) 1 hónapja lakunk együtt. Ő azt hiszi hogy türelmes ember de iszonyú türelmetlen, 2-3 hetente fellobban a haragja ha a munkahelyén felidegesítik, és részemről elég egy 'szikra' máris robban.

Pár órája kiderült, hogy megettem a felét annak az ételnek amit ő holnap ebédre tartogatott. Nem tudom leírni... lehetetlen leírni hogy kiborult. Üvöltözött, elhordott minden idiótának, a kisszobába parancsolt. Nálam is elszakadt erre a cérna, visszaszóltam, majdnem megütött! Ez úgy sokkolt hogy leroskadtam és elkezdtem sírni. Ő erre még szapult, lehülyézett, hogy sajnáltatom magam és hogy idióta vagyok és nem is ismerem ha azt hiszem, meg akart ütni. De láttam rajta...

És mindezt miért...? Egy fél adag ebédért....

Most is itt vagyok, hangtalanul sírok, nem tudom mit tegyek. Tudom, innen el, de azt se tudom hogy, jövő hónap feléig ki van fizetve az albérlet, nincs pénzem újat keresni, rokonok nem élnek itt.

Rettegek, fel sem foghatom hogy tehetett ilyet, napok óta semmi balhé nem volt köztünk. Nem tudom tudok-e mellette aludni ma éjjel. Nagyon félek.

Kérlek segítsetek tisztábban gondolkodni...

2011. nov. 16. 19:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Fogd a cuccod és pakolj!Szerencsédre hamar kijött az igazi énje....
2011. nov. 16. 19:38
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

Aludj a kisszobában,majd holnap beszéltek.

"napok óta semmi balhé nem volt köztünk."-ebből nekem nem tűnik túl harmonikusnak ez a kapcsolat,gondolkozz el rajta és költözz,barátnőhöz,kolleganőhöz,keress kiadó szobát!

2011. nov. 16. 19:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen menekülnöd kéne. Próbálj összeszedni legalább, hogy egy szobát bérelj és ettől az állattól menekülj. Nekem is volt egy ilyen pasim, nem változik, durvább lesz. 10 éve nem láttam, de még mindig gyűlölet fog el vele szemben.
2011. nov. 16. 19:39
 4/13 bánomisén ***** válasza:
100%

Jó. Először is nyugodj meg, végülis az üvöltözésen kívül nagyobb baj nem lett, nem ütött meg, igaz?

Igen, jól sejted, itt mindenki azt fogja javasolni neked, hogy csomagolj és költözz el, még akkor is, ha már ki van fizetve az albérlet. Én is ezt javaslom.

Másik városba költöztél, mint ahol eddig laktál? Vissza tudsz költözni a régi lakhelyedre? Mert akkor csomagold össze a legszükségesebb holmiaidat egy böröndbe és holnap az első vonattal utazz haza. A többi holmidért meg majd elmész később, vagy elmegy érte valaki más, a fontos, hogy te ne legyél ott.

Nem szabad ilyen kapcsolatot sokáig húzni, menj minél hamarabb, mielőtt nagyobb baj lenne.

2011. nov. 16. 19:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, menj el onnan, minél előbb! Futás! Barátnőhöz, ismerőshöz, bárhová. Nem kell vele beszélni holnap szerintem, csak otthagyni. Ne hagyd magad rábeszélni a maradásra!
 6/13 anonim ***** válasza:
hát egy teljesen infantilis reakció.. nem tudott felnőni ez az ember. El kell költözni, haza nem tudsz menni? messze van?
 7/13 anonim ***** válasza:

Költözz át a kisszobába és kerüld a társaságát, amíg csak lehet. Ha odamegy hozzád, hogy megbeszéljétek a dolgot, akkor hallgasd végig, ne küld el.

Szerintem is a legjobb lenne ha véget vetnél a kapcsolatnak, mert így nincs értelme, hogy 1 hónap együttlét után meg akart ütni. Mi lesz később? Minden nap meg fog verni? Lépj le, minél hamarabb a saját érdekedben.

2011. nov. 16. 19:46
 8/13 A kérdező kommentje:

Teljesen ki vagyok borulva, mindig az jár a fejemben hogy hogy ronthattam így el mindent, hogy nem láttam hogy ő ilyen, mit tettem rosszul?

Azt se tudom innen hogy építsem fel az életem, majdnem mindent arra alapoztam hogy legyen egy közös otthonunk, és ezt csinálja... infantilis, türelmetlen, a fejében más dolgok is el vannak romolva, de eddig kitartottam mellette mert láttam, mennyire szeret és gondoskodó. De most... istenem, mintha fejbe vágtak volna.

Nem volt a legharmonikusabb kapcsolat egy 3 hete, de azt hittem, ez csak mélypont, azelőtt nem voltak komoly vitáink... illetve... ami volt az hasonló volt, sokkal kisebb volumenben.

Egyelőre iszonyú tehetetlennek érzem magam. Nem tudom, szóljak-e hozzá. A kisszobában van az ágy, de nem akarok vele együtt aludni. A szüleim nagyon messze laknak, a munkahelyem itt van. A barátaim mostanra inkább látszat-barátok lettek, senkihez sem mehetnék. De holnap valamit lépnem kell.

2011. nov. 16. 19:49
 9/13 bánomisén ***** válasza:

Ne okold magad, nem mindenkin lehet látni, hogy milyen, amikor együtt élsz vele. Lehet, hogy úgy gondolja, most már a tulajdona vagy, mindent megtehet veled. Hát nem tehet, ebben téved.

Biztos találsz holnap valami megoldást, a kollégáid nem tudnának valahogy segíteni? Biztos van ötletük, hogy hová mehetnél, gondolom, jobban ismerik nálad a várost.

Ez sajnos bárkivel előfordulhat, senkinek nincs a homlokára írva, hogy valójában milyen. Igaz a mondás: lakva ismerni meg a másik embert...

Ma meg aludj külön, nem kötelező neked vele aludni.

2011. nov. 16. 19:54
 10/13 anonim ***** válasza:
21%

Ez most komoly??? :DDD

Én viszont azt javaslom, semmiképpen se hagyd ott!! Valakinek Ő is kell - sztm. Te pont jó vagy erre (viktimológia) a szerepre, ha eddig így eljutottatok, és régen nem dobtad már ki a francba...

Inkább mint h. más normális lány életét b*ssza szét...

Én barátnőm lennél, tudod mit mondanék erre??:

"Nem baj, majd eszek mást. Remélem ízlett. Holnap mit hozzak...??"

2011. nov. 16. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!