Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kétségbe vagyok esve. Mit tegyek?

Kétségbe vagyok esve. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Alig tudok normálisan gondolkodni úgy félek és szinte sokkban vagyok. A barátommal (nem vagyok biztos hogy így kéne nevezni) 1 hónapja lakunk együtt. Ő azt hiszi hogy türelmes ember de iszonyú türelmetlen, 2-3 hetente fellobban a haragja ha a munkahelyén felidegesítik, és részemről elég egy 'szikra' máris robban.

Pár órája kiderült, hogy megettem a felét annak az ételnek amit ő holnap ebédre tartogatott. Nem tudom leírni... lehetetlen leírni hogy kiborult. Üvöltözött, elhordott minden idiótának, a kisszobába parancsolt. Nálam is elszakadt erre a cérna, visszaszóltam, majdnem megütött! Ez úgy sokkolt hogy leroskadtam és elkezdtem sírni. Ő erre még szapult, lehülyézett, hogy sajnáltatom magam és hogy idióta vagyok és nem is ismerem ha azt hiszem, meg akart ütni. De láttam rajta...

És mindezt miért...? Egy fél adag ebédért....

Most is itt vagyok, hangtalanul sírok, nem tudom mit tegyek. Tudom, innen el, de azt se tudom hogy, jövő hónap feléig ki van fizetve az albérlet, nincs pénzem újat keresni, rokonok nem élnek itt.

Rettegek, fel sem foghatom hogy tehetett ilyet, napok óta semmi balhé nem volt köztünk. Nem tudom tudok-e mellette aludni ma éjjel. Nagyon félek.

Kérlek segítsetek tisztábban gondolkodni...

2011. nov. 16. 19:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom...az én Páromban is van kis infantilizmus, Ő erre a szitura max csalódott lett volna, hogy amire vágyott a gyomra, arról le kell mondania, de egy nyögés után talált volna más kaját. De aki ennyin felhúzza magát...mi lenne, ha meghúznád véletlenül a kocsiját?? Szerintem agyonütne.

Igaz az is, hogy valakinek kell ez a pasi is, neki is kell pár, de légy annyira önző, hogy ezt rábízd egy másik lányra.

Menj haza, majd ott is lesz munkád.

Kitartás!

23N

2011. nov. 17. 08:39
 12/13 anonim ***** válasza:
hagyd ott és ne várd meg, amíg megüt. szerencséd, hogy ilyen hamar kijött az igazi énje :S
2011. nov. 17. 21:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Mit tettél végül?
2011. nov. 19. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!