Mit csináljak? Teljesen kétségbe vagyok esve!
Elöször is, olyan nincs,hogy valaki mindenhez tehetségtelen.
Másodszor ahhoz, hogy valamiben jó legyél, elég sok idöt kell rászánni - marmint nem naponta sokat, hanem sok-sok hétig foglalkozni vele, mire valami eredményt elérsz.
De vannak olyan hobbik is, amihez nem kell semmilyen tehetség, pl. növényeket tartani, olvasni (olvasóklubbok), zenét hallgatni, stb.
szia:)
nincs semmi gond:) biztosan van tehetséged, csak pont a nem jókba kezdtél bele...de ez természetes dolog, nem mindig sikerül elsőre a megfelelő hobbit kiválasztani:)
amiket írtál, azokban nagyon kevesen igazán jók...úgyhogy...:)
de lehet, hogy te jó vagy bennük, csak nincs önbizalmad...énektanár segítségével tuti fejlődnél:)
pl. sminkelésben, fodrászkodásban, festészetben, körömfestésben, divatban is lehet, hogy tök jó ötleteid lennének:)
ne aggódj ezen...ennyi idősen még jóhogy keresgélsz, nem vagy lemaradva semmiről:)
fel a fejjel:)
remélem segítettem:)
Én is ugyanígy vagyok ezzel.
Mondjuk sminkelni nagyon szerettem, amíg még lehetett, de hát most már szempillaspirált sem használhatok, szóval erről le kellett mondanom.
Fogalmam sincs, nyáron mit fogok csinálni itthon egyedül :/ Nincsenek barátaim, csak pár haver.. Talán elkezdek olvasni..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!