Mit csináljak ebben a helyzetben? Teljesen kétségbe vagyok esve.
De jó,szóval vonatozni bármi áron lehet csecsemőkkel,csak az apjával nem mehet sétálni...
A dolog ott kezdődik,hogy mit csinálsz a csecsemőddel a kórházba?Kint hagyod az udvaron?Ugyanis be nem viheted az osztályra.Nem oda való.Tessék már kicsit gondolkozni.
Egyébként fél éves gyereket otthon lehet hagyni apával/nagyszülővel,keresztszülővel.
Heti 7 nap nem dolgozik-szerintem. A kórházban szombaton vagy vasárnap is lehet menni. Szóval mehetne veletek.
2.verzió : 6 hónapos baba kibír 4 órát anya nélkül, annyi idő alatt megfordulsz-vigyázzon ő a kicsire.
3. lehetőség : Megkérsz valakit (akár ezen az oldalon is találsz rendes, segítőkész embereket), aki elvisz autóval. ( Max fizeted a "benzinpénz".)
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha Győr környéki vagy én is szívesen segítek! :)
Köszi mindenkinek:)
Nem vinném be természetesen a kórházba, de van egy park rész fákkal és padokkal, oda nyugodtan vihetem.Vigyázni senki nem tud rá, mert nagyon messze laknak a nagyszülők, senki ismerős nincs a városba, ahova nem olyan rég költöztünk.A nagyszülökhöz 3 óra a vonatút, oda vonatozhatunk a babával...És Győr is messze van:(
Nem vigheted magadal???
Akkor tesék szívem, most lett etetve, 4óra múlva itt vagyok, de tej is van a hűtőben, megmondom anyunak, hogy jobbulást kívánsz! - azzal ajtón ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!