Mit tegyek ebben a helyzetben? Teljesen kikeszulok már. Segítség!
Nagyon összetett és zavaros s történetem.
A párom és én együtt élünk a testveremeknel,de nagyon rossz a helyzet.
Párom saját házat venné,én egyenlőre csak albérletbe mennek.ha viszont nem saját házat veszünk akkor azt mondta a látom hogy nem jön velünk albérletbe.jelenleg nincs oneronk saját házra,amíg el nem tudom adni azt amiben tesomekkal lakunk.van vki aki eladná úgy h szabad felhasznalasu kölcsönt veszünk fel rá.de én felek ettől.de ha nem megyek bele akkor egyedül hagy 3 gyerekkel.meg kicsik a gyerekek.segítséget se tudok kérni senkitől.már alig et hozzám a párom. Szex meg már alig működik.kérem h figyeljen rám is de vhogy...semmi hatás.nem megyünk együtt kettesben sehova. Hát ez annak köszönhető h nincs kivel itthonhagyni a gyerekeket.nem tudom mi lesz így.a szex részét megoldhatnam azzal h lefekszek mással,de nem látom értelmét.kovácsol.tegnap már előtte sírtam,mert megint nem volt jó a szex.tudom a szex nem minden,de fiatalok vvagyunk...nem bírom,nem tudom mit tegyek...mit csinaljak?adjatok kérlek tanácsot.
Köszönöm!
Ez tényleg zavaros. Becsszó. Többször elolvastam amit írtál, de nem értem, amiket írtál.
Annyit vettem ki, hogy rossz a szex a pároddal és ez gond. Ebben kéred a segítséget?
Szereted őt? Vagy inkább csak szükséged van rá?
Szerintem gondold ezt át!
EGyébként, ha kicsik a gyerekek, sajnos nem egyedi eset a tiéd. Azt mondod testvéredékkel laksz együtt. Ők tudnának pár esti órára vigyázni rájuk. Vagy, ha annyira rossz testvérkapcsolat, akkor fogadjatok pár órára bébiszittert! Mondjuk kéthetente egyszer. Ekkor elmehetnétek. Pl. a gyerekek elalvása után valahova. Kicsit felráznátok a kapcsolatotokat. Lehet, hogy csak ez a baj.
Egy ilyen kiruccanós alkalommal sok jó ötlet fel tud merülni, sőt tudtok egymásra hangolódni is. Gondolj arra, ő is tele van feszültséggel. Miért pont a szex működne egy ilyen slamasztikában jól. Szóval szerintem próbáljatok pár kimenőt megszervezni valahogy, és akkor ötöljétek ki, mik a lehetősegeitek. Nyugodt körülmények között, lehet, hogy egyikőtök belátja a másik igazát.
Én sem értettem meg tisztán. Pl. ki "a látom", aki nem menne veletek?
Most én nem ajánlanám a kölcsön felvételét, pláne ha nem stabil a kapcsolat. Nem tiszta, hogy volt 3 gyermeked, és úgy csatlakozott hozzátok a párod, vagy közös gyermekek?
Először rendbe kellene tennetek a kapcsolatotokat, s azután a lakásváltás. Lehet, hogy nem a testvéred a probléma ebben a helyzetben, hanem elhidegültetek?
"minden kis apróságok cselekszünk.nem tudom hagyjam hogy azzal fenyegessen amikor másképp döntenek h szabad minket és diadal bele egy hitelbe"
????
13:03:
Igen, épp e mondat olvasása után támadt az a gondolatom, amit leírtam a 13:01-es kommentbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!