Szerinted mit kéne tegyek ilyen helyzetben? Teljesen tanácstalan vagyok.
4éve vagyok együtt a párommal. 2évig minden szép és jó volt,de most is vannak szép napok,de sajnos már nem az igazi.Tisztelem őt mint embert, szeretem őt mint barát, de félek hogy nem vagyok már belé szerelmes... Másokat irigylem hogy milyen szép és boldogok együtt, mások piros ködöket látnak maguk előtt,én meg úgy érzem magam ilyen fiatalon mint aki már megvan házasodva. Nagyon sokat találkozunk, nap mint nap szinte, de persze mindig megbeszéltük hogy most akkor próbáljunk szünetelni.... volt 1-2 hónap is hogy nem találkoztunk,nem is beszéltünk, utána kibékültünk és 2hét után megint jöttek a veszekedések / ütögetések.. Igen sajnos néha elvetjük a sulykot, és ütögetjük is egymást (A párom persze nem a teljes erejéből,meg én is próbálom türtőztetni magam) De sajnos ez a fájdalmas igazság. Félek szakítani vele,mert egyedül maradok, egy barátnő,egy barát, egy testvér sincsen akihez mehetnék, akivel eltudnám feledni gondjaimat. Még magányosabblennék nélküle, és ő is így érez szerintem. De akkor most mi legyen? én azt szeretném hogyha kötöttségek nélkül lehetnénk,de nagyon jó barátok,de persze ez lehetetlen az ő részéről.Kb 4x szakítottunk már pár hétre,de mindig hiányoztunk egymásnak. Úgy érzem én ebből akapcsolatból sose fogok tudni "megszabadulni" mert a magány,az egyedüllét mellett nehéz kordában tartani magam, s újra össze jövünk....De így viszont lehet boldogtalan vagyok,de így is úgy is....
L :(
Hát ha engem kérdezel, mivel még se gyerek se házasság nem húznám tovább a dolgot, szakítanák. Ha már annyiszer szakítottatok, ütögetések stb, nem valószínű hogy boldogan éltek együtt míg meg nem haltok.
Nekem volt egy hasonló esetem. Évekig jártunk, aztán mivel már úgy éreztem nem jó együtt, szakítottunk. Néhány év után újra találkoztunk, felébredtek bennünk a régi érzések, újra összejöttünk, később összeházasodtunk. Nem telt bele 1 év sem, elváltunk (tudom, égés...), ugyanaz a dolgok miatt ami miatt először is szakítottunk. Nagy hiba volt, újrakeztük.
Utánna találkoztam egy férfival, a mostani férjemmel, akit 7 év után is imádok, és nem unalmas vele, és nem veszekszünk, és boldog vagyok.
Miért lennél egy fickóval akivel nem stimmel a kapcsolatotok, amikor így megfosztod magad attól a lehetőségtől hogy egy olyannal fuss össze, akivel minden téren jó lenni...
Ezért szokta osztani a Mama a lapot..=D
Fiatalok vagyunk nem kell minden nap együtt lógnunk..elég a heti 3 alkalom, hogy találkozunk. kevesebb a vita és tovább él a kapcsolat. Nekem az első barátommal 3 évig bírtuk MINDEN NAPOS TALÁLKOZÁS..na már most a végére kiderült, hogy csak azért jártunk még össze mert megszoktuk egymást és egy szép estén megbeszéltük, hogy csak barátok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!