Nagyon sűrgős, teljesen kétségbe vagyok esve, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Apa elvitte reggel, anyát a munkahejére, ő be is ért, fel hívtam, én visszalaudtam, és addig apa, felhívott 3*, de nem ébrettem rá fel, én visszahívtam, de ki van kapcsolva. Nagyon félek, lehet valami baja van ??2010. júl. 18. 10:46
1/25 anonim válasza:
szerintem semmi gond, lehet, hogy csak azért hívott, mert valami tárgyalása lesz...esetleg, ha felhívnád a munkahelyét?
nem kell egyből rosszra gondolni! :)
2/25 anonim válasza:
Szerintem sincs semmi baj!! Hidd el hogyha nem gondolsz roszra akkor nem lesz baj!
3/25 A kérdező kommentje:
taxis és ilyenkor általában itthon van, nagyon aggódok, remélem neked van igazad
2010. júl. 18. 10:49
4/25 anonim válasza:
Kicsit nyugodj meg,nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.Én is voltam már így,nálam anyu épp elugrott valahova és az irodában hagyta a telefonját.Utána pedig csak munkaidő végén vette észre,hogy kerestem.Lehet,hogy le van halkítva a telefonja vagy éppen nem tudja felvenni
5/25 anonim válasza:
Nem, nincsen semmi baja. Biztosan dolgozik a munkaheLYén.
Én se ébreDTem volna fel.
6/25 A kérdező kommentje:
Jó igyekszem, de ha nem jön, mit tegyek ?
2010. júl. 18. 10:51
7/25 anonim válasza:
Ha taxis akkor nyilván el kellett mennie messzebbre, nem tud közben hívni, stb. Hidd el, ha akkora baj lenne, nem téged hívott volna (hanem rendőrséget, mentőt, stb.) Veled csak közölni akart vmit, mielőtt kikapcsolta, lemerült, elment a térereje, stb.
8/25 anonim válasza:
Igaz nem tudhatjuk hogy nem történt-e valami,bármi történhet egy taxissal.
De szerintem nem kell egyből a legrosszabra gondolni...mert az csak neheziti a helyzetet.
Legyél vidám,és hidd el majd haza jön...
9/25 anonim válasza:
semmi baj sincs, hidd el akkor nem téged hívott volna hanem az anyukád, vagy vmi felnöttet. hány éves vagy?
10/25 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm nektek, hogy ilyen kedvesek vagytok
2010. júl. 18. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!