Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit szólnátok hozzá ha barátnőtök mutogatná melyik gyűrű tetszik neki?
Szó nincs arról, hogy el akarom jegyeztetni magam, volt már szó róla lesz majd egyszer.
Kaptam már tőle ékszert de nem mindig sikerült eltalálnia így picit félek ha majd egyszer sor kerül az eljegyzésre nem fog tetszeni a gyűrű.
Ti mit gondoltok arról, hogy finoman megpróbálom meg mutatni melyik tetszik?
Milyen módon tegyem?
Köszi
szia, én igaz csaj vagyok...:D de én úgy csináltam h a neten nézegettem gyűrűket, persze úgy h lássa ő is miket nyitok meg és mondom h :" ajjj...ez annyira szép! szerinted milyen?:) "
ez csak egy tipp.. hajrá :)
Én is neten mutogattam, sőt, még csak nem is célozgattam, hanem egyértelműen rámutattam álmaim gyűrűjére (ő amúgy örült ennek, nem szeret találgatni) :)
Bár így ugye a meglepetés varázsa elveszett, ezt kicsit bánom utólag. A gyűrű viszont tökéletesen illik hozzám, szeretem viselni.
Nem egészen, a kisfiút a "gép dobja" mindenkinek. Hiába mondja a pasi, hogy mit akar, a nő nem tudja elintézni.
Gyűrűből viszont lehet választani.
ez olyan fura nekem... nem tudom elképzelni, hogy ne tetszene, amit szívből ad a másik.
volt már, ami nem volt a stílusom, de szeretem, akitől kaptam = büszkén viseltem, mert melegség töltött el amikor ránéztem az adott tárgyra, legyen az akár ékszer vagy ruhadarab... de lehet, hogy csak én vagyok ilyen :D
30N
amikor szóba került a házasság,én csak annyit mondtam,h nem akarok milliós gyűrűket,milliós esküvőt,nem vagyok pénzéhes kis ribi, ha valaha megkér én egy kis opálköves gyűrűt szeretnék csak mert az a kedvenc kövem,olyat ami picike,és szolíd
így még oké de ha milliós brilleket akarsz mutogatni neki az elég gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!