Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek megkérjem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megkérjem a kezét? Többi lent.

Figyelt kérdés
Egy év után nagyon csúnyán összevesztünk, és most már fél hónapja külön vagyunk.Nagyon bunkó voltam,és nem úgy viselkedtem vele az utóbbi egy hónapba ahogy megérdemelte volna!Ez teljes mértékbe az én hibám volt,teljesen kifordultam magamból!Most annyira haragszik rám hogy nem beszél velem, nagyon megbántottam!Nem is fogadta el a bocsánatkérésemet meg hogy meg ígértem hogy összekapom magam! Arra gondoltam hogy szept.15. bocsánatot kérek tőle és megkérem a kezét, egy balatonparti kilátónál naplementekor.Oda a barátnője fogja elcsalni.Anno még volt róla szó hogy hozzámjönne.Szerintetek jó ötlet megkérni?
2012. aug. 25. 14:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Szerintem inkabb egy csokor rozsaval allj oda es kerj tole bocsanatot. ha ez megvolt, akkor kesobb majd a lanykeres , amikor nem felelembol kered meg hgoy egyedul maradsz, ha nem azert mert nagyon szereted:)
2012. aug. 25. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!