Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek megkérjem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megkérjem a kezét? Többi lent.

Figyelt kérdés
Egy év után nagyon csúnyán összevesztünk, és most már fél hónapja külön vagyunk.Nagyon bunkó voltam,és nem úgy viselkedtem vele az utóbbi egy hónapba ahogy megérdemelte volna!Ez teljes mértékbe az én hibám volt,teljesen kifordultam magamból!Most annyira haragszik rám hogy nem beszél velem, nagyon megbántottam!Nem is fogadta el a bocsánatkérésemet meg hogy meg ígértem hogy összekapom magam! Arra gondoltam hogy szept.15. bocsánatot kérek tőle és megkérem a kezét, egy balatonparti kilátónál naplementekor.Oda a barátnője fogja elcsalni.Anno még volt róla szó hogy hozzámjönne.Szerintetek jó ötlet megkérni?
2012. aug. 25. 14:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"25 évesek vagyunk,nem éltünk konkrétan együtt! 1 évig voltunk együtt.Sose tetszett amit csinált mindig belekötöttem mindenbe,majd csúnya veszekedés után elhagyott"

Itt van, hogy miért ne kérd meg a kezét.

Ha egyszer neked nem jó amit ő csinál, akkor nem neked kell papucsmódra alkalmazkodni, hanem keresni egy olyat aki hozzád illik.

Én is alkalmazkodtam, odadobtam a családomat a páromért, most nem tudom hogyan szabaduljak meg tőle...

3 év untig elég volt.

2012. aug. 25. 15:08
 12/21 anonim ***** válasza:

"sose tetszett, amit csinált"...

szeretnél megváltozni, de ha ennyi minden nem tetszett Neked eddig sem, akkor mennyire kellene megváltoznod???

Most mitől vagy/leszel jobb partner? Mi változott?

Szerintem tiszteld magadat is annyira, hogy elfogadod, amilyen vagy és csak azokon változtatsz, ami bántó másnak.

:)

Szerintem előbb át kéne gondolni, hogy ő-e az, akivel jól tudtok együtt lenni, konfliktusokat rendezni (anélkül, hogy bármelyikőtöknek ÓRIÁSI változásokat kéne erőltetnie magára...) stb

aztán jöhet maga a kapcsolat helyreállítása,

és ha minden OK, akkor maradhatsz a karácsonyi lánykérésnél is :)

Szerintem ez hatékonyabb, mint egy ilyen "filmszerűen egyszeri akcióra" való rákészülés....

amúgy meg a barátnője is fura nekem, de mindegy:)

2012. aug. 25. 15:10
 13/21 anonim ***** válasza:
szerintem ezek után még várj a lánykéréssel. békülj ki előbb vele normálisan, és ha sikerül akkor kérd meg a kezét, de nem 1-2 hét múlva hanem egy pár hónapot szerintem várj
2012. aug. 25. 15:13
 14/21 anonim ***** válasza:
Nagyon érződik a válaszaidból, hogy te igenis meg fogod kérdni a kezét. Szerintem ne tedd, ha ilyen csúnyán össze vesztetek és hozzád sem akar szólni, akkor ez nem egy olyan felhőtlen boldog kapcsolat, utólag megbánnád. Ráadásul csak egy éve vagytok együtt, ennyi idő nem elég ahhoz, hogy eldöntsd, hogy vele akarod-e leélni az életed. Lehet azt hinné, hogy azért most akarod megkérni a kezét, mert megcsaltad. Persze ez nem biztos, de ha eddig nem tetted meg, miért most kérnéd meg a kezét? (legalábbis bennem ez játszódna le)
2012. aug. 25. 15:24
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha megemberelted magad és komolyan gondolod, kérd meg! A szerelem nem annyira újkeletű; nyilván ismeritek egymást eléggé. Ha a bocsánatkérés és a kéz-megkérés után nemet mondd, ne erőlködj tovább. Te amit tudtál, megtetted.
2012. aug. 25. 15:26
 16/21 A kérdező kommentje:
Ő a régi énemet szerette volna visszakapni,figyelmeztetett is.Problémáim adódtak mostanába és ezért feszült voltam,ezért kötekedtem mindenkivel mindenért!A barátnője nagyon jó fej csaj,nem köpné el soha.
2012. aug. 25. 15:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Előbb a kapcsolatot kéne újra helyrehozni, már ha még van rá lehetőség, nem bocsánatkérésből eljegyezni. Annak mi értelme van? Engesztelő eljegyzés? Szerintem nincs normális nő, aki ilyenre vágyna.
2012. aug. 25. 15:33
 18/21 anonim ***** válasza:
Nevetséges vagy, ha szerinted egy ilyen kapcsolatot házasságra kell vinni. Lövésed sincs ezek szerint, hogy mikor köti össze 2 ember az életét.
2012. aug. 25. 15:51
 19/21 anonim ***** válasza:

"Problémáim adódtak mostanába és ezért feszült voltam,ezért kötekedtem mindenkivel mindenért!"

Te szeretnéd megtanulni kezelni az ilyen feszültséget és minél kevesebbet ebből másra, illetve a szerelmedre hárítani.

Próbálj meg csak úgy egyszerűen kibékülni vele. :)

Talán megkérheted, hogy segítsen ebben, közösen ki is találhatjátok, hogy mi legyen ilyenkor a stratégia:)

remélhetőleg legközelebb jobban megy majd...

és aztán lehet összekötni az életeteket... vagy egész életedben, ha gondod lesz, Vele fogsz veszekedni és folyton szakítotok, amíg meg nem oldod a gondod?

2012. aug. 25. 16:15
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
25 éves lány vagyok.Őszintén?Ha elhajtanálak,hogy legyen vége,és te egy hónap után egy gyűrűvel állnál oda,nem biztos,hogy örülnék neki.Ez olyan erőszakoskodásnak tűnne.Meg szánalmasnak,mert valljuk be némelyik pasi akkor akar hirtelen eljegyzést,hamár megvan a baj...Szóval sztem ne erőltesd.Béküljetek ki,ha ez megvan,akár rá 5 percre is megkérheted,de a lényeg,hogy békülés után tedd!!!!!!!Ha előtte teszed akkor nem fogsz neki szép emléket okozni..."Szakítottunk,aztán eljegyzett!" Pfúúúj! "Kibékültünk,szorosan öleltük egymást örömünkben,aztán elővett egy gyűrűt!"Na ez,egy csöppet romantikusabb!
2012. aug. 25. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!