Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megkérjem a kezét? Többi lent.
"25 évesek vagyunk,nem éltünk konkrétan együtt! 1 évig voltunk együtt.Sose tetszett amit csinált mindig belekötöttem mindenbe,majd csúnya veszekedés után elhagyott"
Itt van, hogy miért ne kérd meg a kezét.
Ha egyszer neked nem jó amit ő csinál, akkor nem neked kell papucsmódra alkalmazkodni, hanem keresni egy olyat aki hozzád illik.
Én is alkalmazkodtam, odadobtam a családomat a páromért, most nem tudom hogyan szabaduljak meg tőle...
3 év untig elég volt.
"sose tetszett, amit csinált"...
szeretnél megváltozni, de ha ennyi minden nem tetszett Neked eddig sem, akkor mennyire kellene megváltoznod???
Most mitől vagy/leszel jobb partner? Mi változott?
Szerintem tiszteld magadat is annyira, hogy elfogadod, amilyen vagy és csak azokon változtatsz, ami bántó másnak.
:)
Szerintem előbb át kéne gondolni, hogy ő-e az, akivel jól tudtok együtt lenni, konfliktusokat rendezni (anélkül, hogy bármelyikőtöknek ÓRIÁSI változásokat kéne erőltetnie magára...) stb
aztán jöhet maga a kapcsolat helyreállítása,
és ha minden OK, akkor maradhatsz a karácsonyi lánykérésnél is :)
Szerintem ez hatékonyabb, mint egy ilyen "filmszerűen egyszeri akcióra" való rákészülés....
amúgy meg a barátnője is fura nekem, de mindegy:)
"Problémáim adódtak mostanába és ezért feszült voltam,ezért kötekedtem mindenkivel mindenért!"
Te szeretnéd megtanulni kezelni az ilyen feszültséget és minél kevesebbet ebből másra, illetve a szerelmedre hárítani.
Próbálj meg csak úgy egyszerűen kibékülni vele. :)
Talán megkérheted, hogy segítsen ebben, közösen ki is találhatjátok, hogy mi legyen ilyenkor a stratégia:)
remélhetőleg legközelebb jobban megy majd...
és aztán lehet összekötni az életeteket... vagy egész életedben, ha gondod lesz, Vele fogsz veszekedni és folyton szakítotok, amíg meg nem oldod a gondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!