Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, ha elviszem a párom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha elviszem a párom a Városligetbe csónakázni, utána vacsorázni, akkor hol kérjem meg a kezét?

Figyelt kérdés
Melyik az ideálisabb helyszín? Sokan biztosan a gyertyafényes vacsorát javasolják majd, de igazából a párom már rettentően türelmetlen!:D Úgyis tudja mi lesz..nem nagyon lehetett eltitkolni (mert gyűrűt is ő választott), és gondoltam megspékelem azzal, hogy hogy "beleejtem a tóba a gyűrűt", miközben húznám fel (persze valami rézkarikát helyette..), hátha utána ugrik:D

2012. aug. 18. 17:09
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
42%
Tök mindegy.
2012. aug. 18. 17:14
 2/28 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem vicces amit kitaláltál, vagyis, hogy a tóba belejted a gyűrűt, viszont szerintem nem szökne utánna, te kéne utánna szökj, vagy ha hisztisebb a barátnőd akkor veszekedés lenne.

Amugy gratulálok nektek :)

2012. aug. 18. 17:17
 3/28 anonim ***** válasza:
93%

Csónakázás közben: nagyon jó, romantikus ötlet!

Emlékezni fog rá 70év múlva is, meséli majd a dédunokáknak:) A "beleejtés" kicsit túl kalandos, bele ne essetek!:)) Legyen szép napotok!

2012. aug. 18. 17:18
 4/28 anonim ***** válasza:
69%
Tök mindegy, ha úgyis tudja akkor ki is fogja találni, hogy a beleejtés is vicc.
2012. aug. 18. 17:20
 5/28 anonim ***** válasza:
75%
Ez a beleejtem a rézkarikát, ez nagyon erőltetett, gyerekes...
2012. aug. 18. 17:27
 6/28 anonim ***** válasza:
79%
Ugorjatok utána mindketten, és a víz alatt kérd meg a kezét.
2012. aug. 18. 17:27
 7/28 A kérdező kommentje:

utolsó: azzal csak két baj van!:)

1. a vízállás 65cm alul beton (ugrani sem tanácsos, meg ülve is kilátszunk!:D)

2. a leányzó víz alatt még sosem volt (nem tud úszni)

Köszi a válaszokat.

Az, hogy gyerekes, arra csak annyit tudnék válaszolni, hogy a vacsora meg snassz. Valami kell, hisz nem sablonként éljük az életünket, és ha tudsz esetleg jobbat, akár teljesen más ötleted lenne, szívesen várom! (a többi kérdés-hozzászólást már végig olvastam).

2012. aug. 18. 17:38
 8/28 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd el hajókázni.
2012. aug. 18. 17:43
 9/28 anonim ***** válasza:
78%
én verziom: hajokázás vacsi lánykérés nélkül.... majd másnap készíts neki reggelit ami mellé tálalod a gyűrűt... ebből lenne igazi sértődés!
2012. aug. 18. 17:45
 10/28 anonim ***** válasza:
53%
Úgy látom, hogy titkon abban "reménykedsz", majdcsak utána ugrik, és nem kell megkérned a kezét, ettől kezdve szabad vagy! :))))
2012. aug. 18. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!