Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha elviszem a párom a Városligetbe csónakázni, utána vacsorázni, akkor hol kérjem meg a kezét?
Szerintem vicces amit kitaláltál, vagyis, hogy a tóba belejted a gyűrűt, viszont szerintem nem szökne utánna, te kéne utánna szökj, vagy ha hisztisebb a barátnőd akkor veszekedés lenne.
Amugy gratulálok nektek :)
Csónakázás közben: nagyon jó, romantikus ötlet!
Emlékezni fog rá 70év múlva is, meséli majd a dédunokáknak:) A "beleejtés" kicsit túl kalandos, bele ne essetek!:)) Legyen szép napotok!
utolsó: azzal csak két baj van!:)
1. a vízállás 65cm alul beton (ugrani sem tanácsos, meg ülve is kilátszunk!:D)
2. a leányzó víz alatt még sosem volt (nem tud úszni)
Köszi a válaszokat.
Az, hogy gyerekes, arra csak annyit tudnék válaszolni, hogy a vacsora meg snassz. Valami kell, hisz nem sablonként éljük az életünket, és ha tudsz esetleg jobbat, akár teljesen más ötleted lenne, szívesen várom! (a többi kérdés-hozzászólást már végig olvastam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!