Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, ha elviszem a párom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha elviszem a párom a Városligetbe csónakázni, utána vacsorázni, akkor hol kérjem meg a kezét?

Figyelt kérdés
Melyik az ideálisabb helyszín? Sokan biztosan a gyertyafényes vacsorát javasolják majd, de igazából a párom már rettentően türelmetlen!:D Úgyis tudja mi lesz..nem nagyon lehetett eltitkolni (mert gyűrűt is ő választott), és gondoltam megspékelem azzal, hogy hogy "beleejtem a tóba a gyűrűt", miközben húznám fel (persze valami rézkarikát helyette..), hátha utána ugrik:D

2012. aug. 18. 17:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem még mindig a "beleejtem a tóba a gyűrűt" a legjobb verzió. Nem vagyok egy rommantikus alkat, úgyhogy jobban tetszene, ha a párom az egyszerű reggeli lánykérést választaná, de ha a barátnőd már régóta várja az eljegyzést, és ilyen izgatott, akkor ezt NE tedd!
2012. aug. 18. 19:13
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt tenném (Fiú vagyok):

Elviszed csónakázni. Sétáljatok, jó idő van. Út közben beszélgessetek, és hozz szóba egy fontos témát, mondd, hogy lenne egy fontos kérdésed, ekkor térdelj le elé és kösd be a cipőfűződ. A csónakázás közben is legyen romantikus a hangulat, majd légy ismét komoly, mintha megkérnéd, de valami kis apróságot húzz elő a zsebedből, és add neki azt az ajándékot. Majd vacsi közben már ténylegesen kérd meg a kezét. Elvégre három a magyar igazság, és ezt tényleg lehet mesélni az unokáknak. :D

Tudod mit, ne, ez marad nekem, legyek egyedi, te csak kérd meg a csónakban. :D

2012. aug. 18. 21:22
 23/28 anonim ***** válasza:
47%
Én a csónakra szavazok, de csak azért, mert bár kb. egyetlen egyszer csónakáztam ott, ennek ellenére szeretem azt a tavat és pont emiatt tök jól hangzik. Vacsora közben, az meg tényleg olyan semmilyen. De ez ugye én vagyok, nem a barátnőd! :)
2012. aug. 19. 00:40
 24/28 anonim ***** válasza:
47%
kösd rá egy kacsára a gyürűt
2012. aug. 19. 13:47
 25/28 A kérdező kommentje:

Egy kacsát tényleg sikerült lapáttal levernem:p

De megtörtént, és nagyon örült, majdnem pityergett is, de nagyon inogott a ladik, és két kézzel kapaszkodott, így a rezes mutatványra nem figyelt. Ettől függetlenül minden klappolt, szép idő is volt..tetszett neki. Sétálgattunk is.. Csak remélni tudom, hogy romantikus voltam. A fülig érő szájból arra merek következtetni, hogy bejött neki. Míg a csónakokhoz nem értünk azt sem tudta mire készülök, pedig egy hullámhosszon vagyunk, így még indulás előtt ki szokta találni hova megyünk:)

Köszönöm az ötleteket. Az utolsóhoz is sok sikert kívánok..nagyon jó terv;)

Minden jót!

2012. aug. 20. 13:59
 26/28 anonim ***** válasza:

Szegény kacsa...

Sok boldogságot nektek!

2012. aug. 20. 16:11
 27/28 anonim ***** válasza:
sok boldogságot:)
2012. aug. 25. 22:18
 28/28 anonim ***** válasza:

Tudtam én, hogy jó ötlet az a csónak! Grat! :)

A kacsának vigyél egy egy kis kaját engesztelésül! :)

2012. aug. 26. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!