Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha elviszem a párom a Városligetbe csónakázni, utána vacsorázni, akkor hol kérjem meg a kezét?
Én ezt tenném (Fiú vagyok):
Elviszed csónakázni. Sétáljatok, jó idő van. Út közben beszélgessetek, és hozz szóba egy fontos témát, mondd, hogy lenne egy fontos kérdésed, ekkor térdelj le elé és kösd be a cipőfűződ. A csónakázás közben is legyen romantikus a hangulat, majd légy ismét komoly, mintha megkérnéd, de valami kis apróságot húzz elő a zsebedből, és add neki azt az ajándékot. Majd vacsi közben már ténylegesen kérd meg a kezét. Elvégre három a magyar igazság, és ezt tényleg lehet mesélni az unokáknak. :D
Tudod mit, ne, ez marad nekem, legyek egyedi, te csak kérd meg a csónakban. :D
Egy kacsát tényleg sikerült lapáttal levernem:p
De megtörtént, és nagyon örült, majdnem pityergett is, de nagyon inogott a ladik, és két kézzel kapaszkodott, így a rezes mutatványra nem figyelt. Ettől függetlenül minden klappolt, szép idő is volt..tetszett neki. Sétálgattunk is.. Csak remélni tudom, hogy romantikus voltam. A fülig érő szájból arra merek következtetni, hogy bejött neki. Míg a csónakokhoz nem értünk azt sem tudta mire készülök, pedig egy hullámhosszon vagyunk, így még indulás előtt ki szokta találni hova megyünk:)
Köszönöm az ötleteket. Az utolsóhoz is sok sikert kívánok..nagyon jó terv;)
Minden jót!
Szegény kacsa...
Sok boldogságot nektek!
Tudtam én, hogy jó ötlet az a csónak! Grat! :)
A kacsának vigyél egy egy kis kaját engesztelésül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!