Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha elviszem a párom a Városligetbe csónakázni, utána vacsorázni, akkor hol kérjem meg a kezét?
A legszebb lánykérést eddig egy filmben láttam (maga a film egyébként eléggé kemény): Édesek és mostohák címmel ment magyarul (két film is van ezzel a címmel!), a Julia Roberts játszotta lány kezét kérte meg a pasi. Az eredeti címe Stepmother. Nézd meg. :)
(Egyébként miért akarsz romantikát, amikor a csajod cirka kitaposta-kihisztizte belőled az esküvőt? Az ilyen csajnál totál fölösleges a romantika, hiszen egy dolog vezérli: minél előbb elkelni a húspiacon, és ledobni a kölykeit. Ez a kegyetlen valóság: ezerrel ketyeg bébitikktakk. Sajnálom, de így van.) Nyugodtan le lehet pontozni.
Nem pontozlak le!:)
A barátnőmről annyit írtam, hogy türelmetlen, ebből Te történetet kanyarítottál...ez csak egy közömbös ember fantáziája..nekem semmi több!:)
5 éve járunk, a biológiai órája 23 évesen még teljesen rendben van szerintem. Esküvőről szó sem esett, most lánykérés (eljegyzés) a téma!;) 27 vagyok. Több 3-4 éves komolyabb kapcsolat után nekem ő az igazi. Honnan tudom? Lett volna sokszor esélyem, hogy megcsaljam..volt kísértés, és bevallom ilyen flörtölgetős éjszakák után mindig úgy keltem másnap, hogy "Úristen de jó, hgy nem történt semmi"..így jöttem rá, hogy nem kell más. Nincs jobb! Rengeteg szép magyar lány van, de ilyen összkép nincs még egy. Az eljegyzést 2 éve már pedzegette, de nekem kellett ez a 2 év, hogy magamtól rájöjjek, én is akarom! Kell ennél több? Ez a "húspiacos" monológ meg olyan elkeseredett egyedülálló sok csalódást megélt nő szájából hiteles..hogy ilyen vagy-e, nem tudhatom, de remélem nem!;)
Hajókázás...ez volt az első ötletem. Dunai vacsora hajó, ami 30ezer forint kérlek szépen. Nem mondom, hogy nem érne meg ennyit nekem, de akkor az lenne az utolsó vacsorám ebben a hónapban!:) Továbbá jobb kettesben, mint német turistákkal a nyakunkon!
Bárminemű egyéb ötletet szívesen várok még holnapig!:)
Köszönöm lányok!
17:58
Ez remek ötlet, de nem sírná át az éjszakát?:)
Kedves kérdező! Te tényleg szereted a párod és komolyan gondolkozol a dolgokról. Nagyon jó ilyet olvasni.
Sok boldogságot Nektek!
Ha ennyire komoly, beszéljünk komolyan:
Vacsi elején rendelj egy-egy pohár pezsgőt, és akkor vedd elő a valódi gyűrűt. Majd megisszátok a pezsgőtöket, és jöhet a vacsi!
Lesz egy tökéletesen "lezongorázott" igazán szép estétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!