Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, ha elviszem a párom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha elviszem a párom a Városligetbe csónakázni, utána vacsorázni, akkor hol kérjem meg a kezét?

Figyelt kérdés
Melyik az ideálisabb helyszín? Sokan biztosan a gyertyafényes vacsorát javasolják majd, de igazából a párom már rettentően türelmetlen!:D Úgyis tudja mi lesz..nem nagyon lehetett eltitkolni (mert gyűrűt is ő választott), és gondoltam megspékelem azzal, hogy hogy "beleejtem a tóba a gyűrűt", miközben húznám fel (persze valami rézkarikát helyette..), hátha utána ugrik:D

2012. aug. 18. 17:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
12%

A legszebb lánykérést eddig egy filmben láttam (maga a film egyébként eléggé kemény): Édesek és mostohák címmel ment magyarul (két film is van ezzel a címmel!), a Julia Roberts játszotta lány kezét kérte meg a pasi. Az eredeti címe Stepmother. Nézd meg. :)

(Egyébként miért akarsz romantikát, amikor a csajod cirka kitaposta-kihisztizte belőled az esküvőt? Az ilyen csajnál totál fölösleges a romantika, hiszen egy dolog vezérli: minél előbb elkelni a húspiacon, és ledobni a kölykeit. Ez a kegyetlen valóság: ezerrel ketyeg bébitikktakk. Sajnálom, de így van.) Nyugodtan le lehet pontozni.

2012. aug. 18. 17:54
 12/28 anonim ***** válasza:
Igen eljegyzésre nekem is mindig az Édesek és mostohák film ugrik be.
2012. aug. 18. 17:56
 13/28 anonim ***** válasza:
Stepmom
2012. aug. 18. 17:56
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, csak egy tanács... ha úgyis tudja, hogy mi várható, ráadásul még a gyűrűt is ő választotta ki, ennek ellenére meg akarod lepni, akkor NE KÉRD MEG azon a napon. Menjetek el, csináld végig a programot, sétáljatok, legyen gyertyafényes vacsora meg minden. Viszont ne kérd meg. Másnap reggel viszont te ébreszd és azzal, hogy az ujjára húzod a gyűrűt és tedd fel neki a kérdést. Szerintem ez ezerszer romantikusabb, mint egy puccos napon megkérni, ami tök kiszámítható...
2012. aug. 18. 17:58
 15/28 A kérdező kommentje:

Nem pontozlak le!:)

A barátnőmről annyit írtam, hogy türelmetlen, ebből Te történetet kanyarítottál...ez csak egy közömbös ember fantáziája..nekem semmi több!:)

5 éve járunk, a biológiai órája 23 évesen még teljesen rendben van szerintem. Esküvőről szó sem esett, most lánykérés (eljegyzés) a téma!;) 27 vagyok. Több 3-4 éves komolyabb kapcsolat után nekem ő az igazi. Honnan tudom? Lett volna sokszor esélyem, hogy megcsaljam..volt kísértés, és bevallom ilyen flörtölgetős éjszakák után mindig úgy keltem másnap, hogy "Úristen de jó, hgy nem történt semmi"..így jöttem rá, hogy nem kell más. Nincs jobb! Rengeteg szép magyar lány van, de ilyen összkép nincs még egy. Az eljegyzést 2 éve már pedzegette, de nekem kellett ez a 2 év, hogy magamtól rájöjjek, én is akarom! Kell ennél több? Ez a "húspiacos" monológ meg olyan elkeseredett egyedülálló sok csalódást megélt nő szájából hiteles..hogy ilyen vagy-e, nem tudhatom, de remélem nem!;)

Hajókázás...ez volt az első ötletem. Dunai vacsora hajó, ami 30ezer forint kérlek szépen. Nem mondom, hogy nem érne meg ennyit nekem, de akkor az lenne az utolsó vacsorám ebben a hónapban!:) Továbbá jobb kettesben, mint német turistákkal a nyakunkon!

Bárminemű egyéb ötletet szívesen várok még holnapig!:)

Köszönöm lányok!

2012. aug. 18. 18:07
 16/28 A kérdező kommentje:

17:58

Ez remek ötlet, de nem sírná át az éjszakát?:)

2012. aug. 18. 18:08
 17/28 anonim ***** válasza:
74%
Más ötletet nem tudok adni,de amit a 14es írt az nekem is tetszik.És Sok boldogságot!:)
2012. aug. 18. 18:20
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Te tényleg szereted a párod és komolyan gondolkozol a dolgokról. Nagyon jó ilyet olvasni.

Sok boldogságot Nektek!

2012. aug. 18. 18:31
 19/28 anonim ***** válasza:
48%

Ha ennyire komoly, beszéljünk komolyan:

Vacsi elején rendelj egy-egy pohár pezsgőt, és akkor vedd elő a valódi gyűrűt. Majd megisszátok a pezsgőtöket, és jöhet a vacsi!

Lesz egy tökéletesen "lezongorázott" igazán szép estétek!

2012. aug. 18. 18:51
 20/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) Majd beszámolok;)
2012. aug. 18. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!