Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem eljegyzés, de szerintetek tetszene neki?
Sziasztok!
Kicsit hülyén hangzik a fenti kérdés de mindjárt írok, hozzá egy kis magyarázatot és akkor érthetőbb lesz.
Röviden a sztori: Már kicsit több mint három éve megismerkedtem életem szerelmével csak az a baj, hogy ez a szerelem hát ha nem is teljesen de részben viszonzatlan.
Mikor megismerkedtünk neki volt előttem egy hosszabb kapcsolata ami nagyon rosszul végződött és utána sokáig maga alatt volt.
Szóval én pont ezután találkoztam vele és nem akar már komoly kapcsolatot legalábbis ezt mondta de velem nagyon jól kijön megértem és próbálok folyton a kedvében járni.
Tényleg őszintén szeretem még soha senki iránt nem éreztem így és már le is feküdtünk egy mással párszor ő úgy jellemzi a kapcsolatunkat, hogy barátság extrákkal.
Ez sok pasinak lehet elég is lenne de én szeretnék igazából a pasija és legjobb barátja is lenni egyben.
És arra gondoltam, hogy kinéztem egy szép kis arany gyűrűt nem eljegyzési gyűrű csak egy szép női gyűrű.
Szóval az az ötletem, hogy megkérném legyen a barátnőm remélve azt, hogy igent mond és végre teljesen az élete része lehetek nem csak ilyen szinten mint amilyen szinten most van a "kapcsolatunk".
Igazából az érdekelne főleg Nők véleménye érdekelne, hogy esetleg ez a gesztus vagy minek mondjam szerintetek meggyőzi őt arról, hogy tényleg komolyak a szándékaim,érzéseim és ad nekem egy esélyt a bizonyításra?
Igen erre én is gondoltam, hogyha felteszem a kérdést lehet nem akar majd többet látni ezért nem is mertem meglépni ezt eddig.
Megmondom őszintén nem tudom, hogy eltudnám-e egyáltalán viselni ha nem láthatnám többé őt.
Sajnos aki még nem volt hasonló helyzetben nem tudja min megyek keresztül.
Én tényleg tiszta szívemből szeretem és mondhatni együtt vagyunk de még se és ez nagyon tud fájni.
Szerintem kicsit félre érteted a történetet.
Nem használ ki engem. Nincs olyan pl, hogy felhív, hogy menjek át hozzá szexelni.Meg anygilag sem használ ki sosem kért töllem semmit. Sőt sokszor volt már, hogy minden áron ő akart fizetni(pl ha mozizni mentünk) de a legtöbb esetben meggyőztem, hogy ez nem illendő, hogy a nő fizessen.
Szerintem csak arról lehet szó, hogy nem mer belevágni újból egy komolykapcsolatba.
Rendben megfogadom a tanácsot akkor visszább veszek.
Majd kiderül mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!