Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek korai még az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korai még az eljegyzés vagy mások is tettek már így?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt

én 19/F barátnőm 18/L

Ő most egyetemre ment én pedig nem mentem tovább ,dolgozni szeretnék.

19 vagy 20 . szülinapjakor elszeretném jegyezni .

Hogy gondoljátok , az egyetem ezt befolyásolhatja?

2015. szept. 7. 22:42
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Volt már valki aki 4 évig volt eljegyezve párjával és kb az 5. évben volt lakadalom.?
2015. szept. 7. 22:43
 2/15 A kérdező kommentje:
4 éve ismerjük egymást és 9hónapja járunk
2015. szept. 7. 22:48
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt aki 4 évig volt eljegyezve, de ők általában nem úgy tervezik, hogy 4-5-6-10 év múlva esküdnek, hanem a szándék már megvan, és amint lesz rá lehetőség. Nektek még felesleges az eljegyzés. Az egyetem 100%, hogy befolyásolni fogja, és az is, hogy munkába állsz. Még csak most léptek a felnőttkorba..
2015. szept. 7. 23:02
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen hosszu ideig? Nem.

Ismerkedés után 3 hónappal eljegyeztem, 9. hónapban összeházasodtunk. Igaz 23 évesek voltunk.

2015. szept. 8. 01:32
 5/15 anonim ***** válasza:
95%

Gyerekek vagytok még és fogalmatok sincs semmiről.

Amúgy sem eljegyezni akarod hanem birtokolni mert fosol hogy bepasizik egyetem alatt amire igen komoly esély van.

Éljetek a mának mert akkorát változtok 30 éves korotokig hogy közötök nem lesz egymáshoz.

2015. szept. 8. 03:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha még 1 év múlva is együtt vagytok, akkor gondold újra..bár még úgy is korainak tartanám, ha az esküvő kilátásban sincs.

Hidd el, az eljegyzésed nem fogja meggátolni abban, hogy összeszedjen mást, téged meg dobjon.

Az egyetem és a munka első éve sorsdöntő lehet. Ha kibírjátok, akkor talán van esélyetek, addig teljesen felesleges eljegyezned.

2015. szept. 8. 08:28
 7/15 anonim válasza:
100%
csak te döntheted ezt el.. :) ha úgy érzed, hogy el szeretnéd jegyezni (azért mert tényleg szereted, és vele akarod leélni a hátralevő életed), akkor tedd meg.. csak egy jó tanács: ne születésnapján.. az olyan.. klisés.. inkább egy random napon :) lepd meg..
2015. szept. 8. 09:54
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanebbe futottam bele. Anno párom megkérte a kezem mikor 2. éves voltam az egyetemen (osztatlan képzés a mai napig). Nemet mondtam, korainak tartottam. Nem is élte túl a kapcsolat. Szerintem amíg nem tudják a felek önállóan is ellátni magukat, és nincs munkatapasztalatuk kár ilyen komoly gazdasági-érzelmi döntést hozni.
2015. szept. 8. 10:51
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Korainak tartom, pláne így, hogy még nem is akartok házasodni. Majd elég a tervezett esküvő előtt egy évvel. Addig minek? Hogy lehessen kifelé mutogatni?
2015. szept. 8. 10:52
 10/15 anonim ***** válasza:
86%
Jézusom, még gyerekek vagytok...ne...
2015. szept. 8. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!