Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem túl korai mostanság 18-22 éves korban összeházasodni/gyereket vállalni?
Nem korai. Régen is 18-20 évesen házasodtak szültek.. Nincs ebben semmi rossz,ha mindkét szülő felelősségteljes.
Én is 20 évesen mentem férjhez és szültem gyereket. A fiam azóta 21 éves és jól boldogul. Angliában tanul, van házunk, munkánk, mindenünk megvan.. De ezek nem voltak amikor 20 éves voltam...Mindent az elmúlt években szedtünk össze..
Mindenki maga tudja h neki mi korai és mikor ha te mondjuk még várnál ezzel tégy úgy ha nem akkor ne várj.
A te éled nem a másé.
Szerintem ez mindenkinél más. Van, aki idősebb korban sem lesz érettebb, "alkalmasabb".
Ha valaki komolyan gondolja, szerintem egyáltalán nem túl korai.
18 évesen még bőven gyerek attól, hogy jogilag felnőtt lett még nem tud felelősségteljes döntést hozni.
Igen az de nem csak most régen is az volt.
Házasodni,szerintm igen korai.De ezt mindenki maga dönti el.
Mink korán,16,5 évesen ismertük meg egymást a férjemmel.
Azóta el telt 16 év.Igaz korán össze is költöztünk.De!!
Saját magunka tartottuk el,nem szülök nyakán.22 évesen külföldre költöztünk,24 évesen házasodtunk,26 voltam mikor a lányom született.28 mikor a fiam.Most 32 múltam. :D
Gyereket szerettem volna kb.24 évesen szülni,de így is jó.Most adottak a feltételek,van saját házunk,autónk,stb....
Nem mindenkinek jön be.Söt ki tudja mit tartogat a jövö.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!