Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek korai még az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korai még az eljegyzés vagy mások is tettek már így?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt

én 19/F barátnőm 18/L

Ő most egyetemre ment én pedig nem mentem tovább ,dolgozni szeretnék.

19 vagy 20 . szülinapjakor elszeretném jegyezni .

Hogy gondoljátok , az egyetem ezt befolyásolhatja?

2015. szept. 7. 22:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%

Egyik ismerősöm 18 volt, mikor eljegyezte a barátja. 8 év múlva házasodtak össze, nekik így volt jó. Van, akinek ez teljesen megfelel, csináljátok úgy, ahogy szeretnétek.

Én mondjuk eljegyzés utáni 1 éven belül szerettem volna esküvőt, de nincs erre írott szabály.

2015. szept. 8. 20:07
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat .

Ezt pedig az 5 ösnek szánnám:

Nemtudom hány éves vagy te az biztos hogy te sokat kaptál az élettőlha így állsz hozzá, mert azthiszed hogy minden egyetemista csaj egy qurva.

Az lehet hogy veled így viselkedtek vagy te tettél úgy valakivel de ez elég undoritó .

Vannak ezek a tipikus városi emberek(tisztelet a kivétel) hogy hopp minden éjjel új emberrel kufircolni , és ezt látjátok szép fiatal kornak .

De tudod a falusi (tanyasi) élet kicsit másabb , itt az emberek jobban fűződnek egymáshoz és ez a szép, hogy kiállnak egymás mellett .

2015. szept. 8. 20:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Jujj kérdező, szerintem ne az alapján ítélkezz, hogy ki városi és ki falusi. Ha ennyire ezzel példálozol, nem 1 emberről hallottam, hogy megvolt neki a falu összes "bikája". ;)

Egyébként igen, hogyne befolyásolná! Én az exemmel 3,5 évig voltam együtt, 1 éve voltunk együtt amikor egyetemre mentem másik városba. Beszélgettünk összeköltözésről, eljegyzésről is. Még 2,5 évet együtt voltunk, aztán szakítottunk mert én is hatalmasat változtam és ő is. Abszolút nem illettünk össze, és a jövőképünk sem egyezett. Azóta házas vagyok, és baromira örülök,hogy anno nem ugrottam vele 18-19 évesen eljegyzésbe, házasságba. De egyetem nélkül is változnak az emberek, pont abban a korban vagytok amikor megtapasztaljátok milyen önállónak lenni stb.

2015. szept. 9. 09:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még, hogy offoljak egy kicsit, a falusi/tanyasi emberek nem azért maradnak sok esetben együtt, mert sokkal fontosabb számukra az összetartás, hanem olyan kevés inger éri őket, hogy esélye sem lenne lépni, és mással lenni, vagy megcsalni a párját. Mégis kivel kezdene, a 70 éves Józsi bácsival a kocsmából? Akkor inkább azzal marad akivel eredetelieg is összekeveredett..
2015. szept. 9. 09:17
 15/15 anonim ***** válasza:
82%

Ja, olyan szép a tanyasi élet...

A falusiak közűl se mind korlátolt bolond csakhát nehéz nem így megítélni őket mikor teszem az 19 évesen eljegyzést akar, vagy képes falusi és városi emberekre osztani a társadalmat, ahelyett, hogy indivídumokat látna.

Amúgy igen, az egyetem jócskán befolyásolni fogja.

2015. szept. 9. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.