Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hogyan értétek el a párotoknál, hogy feleségül vegyen titeket?
Keresem a választ, hogy hol rontom el. 3 komoly, többéves kapcsolaton vagyok túl, többen akarnak velem kapcsolatot(együttélést).
Mégis, akárhányszor eljutunk az összeköltözésig, ott megreked a dolog, elfogynak a virágok, ajándékok, kedvesség a másik részéről... holott én nem változok, nem vagyok hárpia, mindig keresem a párom kedvét, főzök, mosok, takarítok, emellett ápolt vagyok, edzek, kirándulást, nyaralást szervezek, türelmes vagyok, nem veszekszek, még az anyagi helyzetem is rendezett, nem tartatom el magam, van munkám... szóval, nem értem.
Lassan 35 éves vagyok, szerettem volna családot, de erre egyre kevesebb esélyt látok.
Mi a titka azoknak, akiket 1-2 éven belül feleségül kérnek, akiktől akarnak gyereket? Én nem tudok erőszakos lenni és én megkérni a férfi kezét, akkor mindig azt érezném, hogy ő igazából nem is akarja, úgy érezném, elvenném a férfiasságát. A mondogatást is gáznak érzem, nem akarom kizsarolni a dolgot... vagy mégis ez a titka?
Tudják, hogy találhatok jobbat, mert még a kapcsolat ellenére is voltak bepróbálkozók elég nyílvan is.
Az mondjuk lehet, hogy flegmábbnak kellene lennem... ugyan van külön énidőm, amikor edzek, elmegyek a barátnőmhöz stb., de talán túl kedves vagyok.
Ezentúl ne kérdezzem meg, mit akar enni, csak főzzem mindig azt, amihez kedvem van? Mossam ki csak a saját ruháimat, az övét hagyjam a szennyesben? Nem tudom, hogyan kéne, de szerintem ettől még nem rajongana senki jobban.
Van egyébként véleményem, ha pl. nem akarok valahova menni, egyenesen megmondom, szóval nem úgy kell elképzelni, hogy szolgaként néma csendben bólogatok. Jó, üvöltve sem veszekszem, az igaz.
Nem ezen múlik, sokkal inkább a férfi habitusán. A legkevésbé "feleségnek való" nőket is elveszik, ha olyan a férfi.
Szerintem legyél őszinte és ebben a kérdésben nem érdemes célozgatni, játszmázni. Beszélgess vele őszintén erről, hogy te már lassan 35 évesen szeretnél megházasodni. Illetve ha gyerekeket szeretnél, akkor az sem várhat örökké (a férfi sokkal inkább ráér ilyen szempontból).
Egyébként 34 évesen engem sem akart még senki feleségül venni, pedig nem csicskulok be, nem szolgáltam ki egyiket sem, sőt a jelenlegi párom az első, akivel 3 év együttlét után összeköltöztem.
Szerintem sok mulik azon, hogy mennyire vagy szolga otthon. Bar ez ugye pasitol fugg, valaki nem akar olyan feleseget, aki mindenben kiszolgalja, mint egy gyereket, mas meg epp erre vagyik.
En a megbeszeles hive vagyok, ugyanis ugyanannyira jogod van beleszolni a hazassagba, mint a parodnak, nem ugy van az, hogy o eldonti helyetted is, hogy te majd hogyan eled le az eleted.
Ha 1-2 ev utan ennyi idos korban nincs lanykeres es te erre vagysz, akkor ott kell hagyni a kapcsolatot, mert ebbol kesobb sem lesz eskuvo. Egyszeruen nem szeret teged annyira, mint amennyire mast tudna szerinte, es azt a nagy bummot varja, de ez melletted nem jott el.
11 hónap ismeretség után vett el a férjem. 33 éves volt. Én nem nyújtottam szolgáltatásokat előre a sexen kívül. Aludni jártunk egymáshoz, de nem gyakrak. Nem mostam, főztem, takarítottam.
Hagytam, hogy udvaroljon, mindig megadtam az esélyt, hogy kedveskedjen, ilyenkor nagyon hálás tudtam lenni. Sokat utaztunk, amit nagyon köszöntem neki, ő pedig örült, hogy láthatja az igazi boldogságot és érzelmeket rajtam. Nem voltam fapofa sosem, mindig kimutattam milyen örömöt szerzett nekem. Ez után még jobban igyekezet. Ahogy ő mondja szinte hősnek érezte magát. 6 hónap után jött a gyűrű, meg akkor sem mentem nála lakni. Azután elvett. 7 éve vagyunk házasok. Ha megkérem valamire hogy csinálja meg és ő nem teszi akkor én is ledőlök mellé és pihenek. Nem b@szom az agyát, hogy de menj, de muszáj.
Gyerekkel vett el, mert volt előző házasságom is. Ott 1év 2hónap után házasodtunk össze. A volt férjemmel is nagyon jó a viszonyom. A vállás oka: nagy pénz reményében elköltözni. Neki sikerült, büszke vagyok rá! Mi is jól járunk mert sokat támogatja a közös gyerekünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!