Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik az eljegyzési gyűrűm, mit tegyek? Nem esne rosszul a vőlegényemnek, ha ezt így megmondanám?
Nem leszek álszent, hiába nem hozakodtam elő az eljegyzés-témával naphosszat, én is vártam már, hogy menyasszony legyek, tervezzük az esküvőnket.
Ugye a jegygyűrű olyan, amit az ember lánya mindig hord... Viszont amit a párom választott, nem tetszik. Nem én vagyok, nem az én stílusom.
Nem szeretném megbántani, de az az igazság, hogy jobban örülnék egy másik darabnak.
Igen, nekem ez nagy probléma, engedtessék már meg…
Szeretném hordani a jegygyűrűt, csak éppen nem ezt.
Az meg nehogy már a szememre legyen hányva, hogy a férfinak kell az eljegyzést megszervezni. 😂
Más nő összetenné a két kezét, hogy végre eljegyezték, ide járnak nyafogni, hogy nem kérik meg a kezüket. Te meg azért vagy kiakadva, mert nem a te stílusod? Azta!
A gyűrűt ő adta neked, beleinvesztált, azt jelenti, hogy komolyan tervez veled, miért nem lehet eltekinteni egy kicsinységtől? Ha ajándékot, ruhát kapsz és nem illik hozzád, akkor visszaadod, vagy mi? Nem hordod, vagy felveszed.
Kiegészítők léteznek gyuruhoz is, hozzáillő karkötő, vagy nyaklánc, fülbevaló létezik.
Egyébként senki nem fogja nézni, hogy illik-e hozzád, mindenki örülni fog neki, vagy irigykedni fognak.
Ne már a gyűrűn múljon a boldogság!
Ha megmondod neki, hogy nem tetszik, cserélje ki, akkor megbántod.
Többet ér az ékszer, vagy ő?
Döntsd el, ha az utóbbi, akkor nyugodtan felbonthatod az eljegyzést és szakíthatsz! Nem érdemled meg, hogy veled maradjon...
Egyrészről, ha házasságban, netán családalapításban gondolkodsz, akkor bizony meg kell tanulnod kompromisszumokat kötni. Nem lesz évtizedekig minden pont úgy, ahogy azt te elképzeled/megálmodod/szeretnéd. Ez a gyűrű dolog remek gyakorlat erre.
Másfelől nem ismer téged a vőlegényed. Ezek szerint gőze sincs a stílusodról, nem tudja, hogy mi tetszik neked, mi illik hozzád. Házasságkötés előtt érdemes megismerni egymást. A gyűrű remek figyelmeztetés, hogy fektessetek picit több energiát egymás megismerésébe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!