Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik az eljegyzési gyűrűm, mit tegyek? Nem esne rosszul a vőlegényemnek, ha ezt így megmondanám?
Nem leszek álszent, hiába nem hozakodtam elő az eljegyzés-témával naphosszat, én is vártam már, hogy menyasszony legyek, tervezzük az esküvőnket.
Ugye a jegygyűrű olyan, amit az ember lánya mindig hord... Viszont amit a párom választott, nem tetszik. Nem én vagyok, nem az én stílusom.
Nem szeretném megbántani, de az az igazság, hogy jobban örülnék egy másik darabnak.
Az én párom tudja, milyen gyűrű tetszik, ő kérte, hogy mutassam meg és mondjam el a méretemet is. De az exem pl azt mondta szakítás után, hogy már kinézte a gyűrűt, amivel meg akart kérni, belinkelte, hát b+ az ízlésemet se tudta :D
Jobb lett volna ha ő is jobban utána jár, mi tetszik neked. Aki szerint meg örülnöd kéne, hogy valaki hajlandó megkérni... :D Idióta. Ez olyan, mint amikor azt mondják, miért nem eszed meg a menzán az ebédet, Afrikában örülnének, ha ezt ehetnék. Ok, akkor máris több kedvem lett hozzá :D
Hát én nem hordanám. Ennyire nem ismer. Látja, hogy neked a fehérarany tetszik, erre megjegyzi, hogy jobb lenne vmi színes, mert neki! az tetszik. Ja, csak nem ő hordja. Ez probléma.
Csak nem glamirás gyűrű? Linkeled, hogy néz ki?
Hát én is háklis vagyok ilyesmire, azaz nem nagyon hordok olyat ami nem tetszik.
Viszont ezt szerintem nem illik visszaadni vagy kicseréltetni.
Én hordanám ezt mégha nem is az én ízlésem, mert ezt a kaptam a szerelmemtől. :)
Nekem sem tetszett az enyém. Direkt színes köveset akartam, erre vett egy fehéret, ráadásul a formája is elég idétlennek tűnt.
Elmondtam a páromnak, nem sértődött meg.
Évfordulóra beszámíttattuk és vettünk egy másikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!