Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Furcsa lenne ha már egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa lenne ha már egy meglévő gyűrűvel kérné meg a párom a kezem ?

Figyelt kérdés
Adott egy gyűrű ami már megvan nekem egy ideje és nagyon tetszik nekem, de inkább eljegyzésire hasonlít ezért nem hordtam. Az jutott eszembe h ne költsön a párom feleslegesen gyűrűre megmondom neki, hogy van egy gyűrűm stb. Vagy ez igy furi? A rosszindulatú emberek kíméljenek.
dec. 26. 08:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%

Hát ez nagyon gáz.

Eleve nem illik/szokás a lánykérésről egyeztetni, meg ötleteket adni, az a férfi dolga.

Lehet szugerálni, hogy neked kb. milyen gyűrűk tetszenek, de a kezébe adni egy már meglévőt, hogy "Nesze Jóska, amikor gondolod, ezzel kérd meg a kezem"- nagyon tré dolog...

dec. 26. 09:05
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nagyon gáz. Ha nektek ez így jó akkor csináljátok.
dec. 26. 09:11
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem furcsa, de a ti dolgotok. Én örülnék, ha meglepetés lenne annyiban, hogy beszéljük meg azért előre, szándékomban áll-e házasodni a közeljövőben, volt szerintem mindenkinek olyan kapcsolata, amiben azért jól érezte magát, de nemet mondott volna a kérdésre, szóval ennyit nem árt tisztázni, de a gyűrű keresése a férfi dolga és ideális esetben ez neki nem teher, hanem izgatott. (Olyannal nem szívesen házasodnék össze, aki úgy áll a témához, hogy csak tudjuk már le ezt a szart.)
dec. 26. 09:30
 4/15 anonim ***** válasza:
67%
szerintem is gáz
dec. 26. 09:35
 5/15 anonim ***** válasza:
56%
Furcsának furcsa, de ha ti boldogok vagytok… semmi köze hozzá senkinek.
dec. 26. 09:36
 6/15 anonim ***** válasza:
56%

Én se szeretnék köves eljegyzési gyűrűt, totál fölösleges pénzkidobásnak érzem. Nekem a karikagyűrű jelképezi a házasságot, más gyűrű minek?

A lánykéréshez nem kell gyűrű, az eljegyzéskor meg a közösen kiválasztott karikagyűrűt szokás nálunk bal kézre húzni, amit mindkét fél hord. Nekem tetszik ez a szokás, ezt így megmondtam a páromnak is, mert jobb ezt világosan tisztázni.

dec. 26. 09:55
 7/15 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem gáz... Férfiként hagyd meg neki, hogy ezt ő intézze el. Ha erre sem költ (remélhetőleg életében egyszer), akkor később mire számítasz majd tőle?
dec. 26. 12:06
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
Meg amúgy nem kell mindjárt Tiffany gyűrű (ahogy az egyik kérdés volt itt pár napja:D ), van olcsóbb verzió is. Csak össze tud gyűjteni tán egy olyan 50-100E Ft-ot egy minimum valamire...
dec. 26. 12:10
 9/15 anonim ***** válasza:
81%

A lánykérés gyűrű nélkül is érvényes. Ha neked tetszik az a gyűrűd, akkor hordd ettől függetlenül. A párodnak pedig hagyd meg a szabadságot, hogy eldöntse, akar-e gyűrűt adni, és ha igen, akkor milyet.

Ha egy olcso ezüst gyűrű, aminek q mintája illik hozzád, az lesz a megfelelő.

dec. 27. 07:09
 10/15 anonim ***** válasza:
21%

9

Lánykérés gyűrű nélkül? :O Nekem ez is nagyon fura lenne.

dec. 27. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!