Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa lenne ha már egy meglévő gyűrűvel kérné meg a párom a kezem ?
Figyelt kérdés
Adott egy gyűrű ami már megvan nekem egy ideje és nagyon tetszik nekem, de inkább eljegyzésire hasonlít ezért nem hordtam. Az jutott eszembe h ne költsön a párom feleslegesen gyűrűre megmondom neki, hogy van egy gyűrűm stb. Vagy ez igy furi? A rosszindulatú emberek kíméljenek.dec. 26. 08:58
11/15 anonim válasza:
Nekem sem volt eljegyzési gyűrűm, anélkül kérte meg a kezem a férjem. A házasságkötéshez már volt gyűrűnk, azóta is hordjuk. Egyáltalán nincs hiányérzetem az eljegyzési gyűrű miatt.
A férjem előtt volt egy vőlegényem, tőle kaptam gyűrűt, vissza is adtam neki végül.
Nem ezen múlik.
12/15 anonim válasza:
Szerintem az eljegyzés lényege a kérdés és az Igen válasz. A körítés már nem változtat a tényen, hogy össze fognak házasodni. Lehet 2000 forintos sima ezüst gyűrű, Cartier gyémánt gyűrű, a nagyi régi gyűrűje, egy madzag karika vagy semmi. Az számít, amit a szerelmeseknek jelent az egész.
13/15 anonim válasza:
12
Egyébként én is így vagyok ezzel. Vegyen valami tök olcsót, ha nincs pénze. A szándék a fontos.
14/15 anonim válasza:
10-es, nekünk is gyűrű nélkül volt - mi ebben a furcsa? :D
15/15 anonim válasza:
Sőt, még a házasságkötéshez sem kell gyűrű. Ismerek olyat, akiknek nem volt, meg olyat is, akik nem hordják, mégis házasok és szeretik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!