Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/25 anonim válasza:
Inkább csalódnék, mert ezek szerint nem ismer. Nem szeretem az ilyen oldalakat, de nem is várok drága dolgokat. Annyi helyen lehet normális ajándékot venni...
2/25 anonim válasza:
Attól függ mi lenne az. Én már vettem neki Temus szönyeget, meg nem lehet mondani hogy temus.
3/25 anonim válasza:
Igen. Az ilyen inkább ne is ajándékozzon. Nálam a karácsony nem az ajándékozásról szól, így a férjemmel megbeszéltük, hogy csak valami apróságot veszünk egymásnak. Tényleg nem költöttem sokat, de amit kapni fog az minőséges, nem pedig egy vacak kínai oldalról rendelt kacat.
4/25 anonim válasza:
Ja és mi köze ennek az eljegyzéshez? Onnan rendeled a gyűrűt? 🤔
6/25 anonim válasza:
Akik le lettek pontozva, most tényleg okkal lettek. Mekkora hülyeség mindez, inkább ilyen ember ne ajándékozzon! Kaptam onnan két ajándékot egy baráttól és nagyon jók. Munkahelyi tombolás ajándékba pedig diszkontból kerültek ajándékok és azoknak is örültek! Milyen világot élnek néhányan?!
7/25 anonim válasza:
Nekem mindegy, én nem haragudnék érte. Nekem abból a szempontból teljesen mindegy hogy a kínai áruházból kapjak vagy a temuból olyan dolgokat amire szükségem van, pl 1 pár meleg zokni, vagy nagy hajcsat, vagy éppen egy sál. Nincsenek nagy igényeim az ajándékoknál. Nekem inkább a szándék a fontos, hogy meglepjenek azzal amit szeretnék. :) nyilván tudom, hogy nem tartanak örökké, de amíg tudom használni addig örülök neki, ha a h&m-ből vagy a zarából kapnék, egy idő után azok is tönkremennének.
8/25 anonim válasza:
Nem az számít honnan vetted, hanem az hogy mi az!
9/25 anonim válasza:
A temu tele van egy rakat jó dologgal is. Nekem lenne onnan egy rakat minden ami kéne.
10/25 A kérdező kommentje:
9. Mi az ami neked kellene?
dec. 22. 16:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!