Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köszönöm, ez nagy segítség megnezem őket! pl. a polcrendszer a fürdőben nagyon jó ötlet.
Amúgy én ágymatracvédőt rendeltem meg tőlük korabban, mert máshol nem találtam.
Ágymelegito is lehet jó vagy azok a pici pattintos zsebmelegitők is pl
Nem érdekel, hogy ki mit pontoz, mivel attól tényleg nem leszek sem előrébb sem hátrább az életben! 😃
Párszor rendeltem a Temuról, azóta töröltem az alkalmazást. Már a kínaiak is visszább vettek a vásárlásból, mert már ők is tudják, hogy egy kacat oldal.
Ha megnézitek szinte az összes termék durván fel van pontozva, és közülük kaptam is olyat, ami szó szerint használhatatlan volt. Két fillérből legyártják a sok szemetet az európai pedig ujjong, hogy milyen jó üzletet csapott!
Ha valami karácsonyi céges ajándékozás alkalmával olyan kollégát húznék, akit nagyon utálok, akkor a Temuról rendelnék neki. A párom szemét pedig nem szúrnám ki egy olcsó, műanyag (szálas) toxikus 💩-al.
Épp volt egy tanulmány is,hogy az onnan rendelt körömlakk rákkeltő.
Aki fillérbaxó az nyugodtan rendeljen onnan. Nekem 8. Szerencsére engem senki nem lep meg ilyen kacatokkal.
#18! Mert te megveszed ugyanazt a boltban 10x annyiért 😂
Tetszik vagy nem, a Magyarországon kapható termékek kb.80%-a ázsiai. Akinek van esze, megveszi olcsón a sznobok meg drágán🤷🏼♀️
Nem az számít honnan van, hanem az, hogy "illik-e hozzám". Ha a személyiségemnek megfelelő ajándékkal lep meg, baromi mindegy mennyibe került és honnan van, a lényeg, higy érezzem, hogy ismer eléggé ahhoz, hogy valami olyasmivel kedveskedjen, aminek tényleg örülök.
Amúgy meg nem értem, miért van lehúzva a Temu, én már rengeteg dolgot rendeltem onnan és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!