Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adtátok a párotok tudtára, milyen gyűrűt szeretnétek?
Tudom, tudom, valaki annak is örül, ha egy gumicukor karikával kérik meg a kezét, biztos én is romantikusnak találnám valahol... De kicsit kontrollmániás vagyok, ha a külsőségekről van szó, nem is szívesen hordanék életem végéig olyasmit, ami nem tetszik, ami nem 100%-ig én vagyok, ami nem engem tükröz.
Egy teljesen egyszerű, letisztult gyűrűt szeretnék, viszont megvan, hogy honnan és mekkorát (se nem kicsi, se nem túl nagy, hogy ne legyen nevetséges, a márka pedig a Tiffany, kamaszkorom óta imádom magát a márkát, az ékszereiket, mindent).
Az nekem nagyon illúzióromboló, hogy majd együtt elmegyünk, kiválasztjuk és megvesszük, ezt ő is tudja... Ahogy az is, hogy az orra alá dugom a telefont, hogy tessék, ez az, ilyen csiszolással, tisztasággal és színnel szeretném, utazz ki és vedd meg.
Beszéltünk már eljegyzésről többször, pár éven belül már szeretnénk kisbabát is, valamint, év elején majd elutazunk.
Szóval, a kérdés, ti hogyan adtátok finoman a tudtára, hogy melyik gyűrű a szívetek vágya?:D
Szerintem nagyon gáz vagy. Majd ha szeretné tudni, megkérdez....
Amúgy mondd el tesódnak és add ki neki utasításba, hogy mondja el neki, melyiket akarod...
Mint írtam, beszéltünk már az eljegyzésről, többször is.
De nekem ez, hogy az orra alá dugom a képet, illúzióromboló.
Nem az én dolgom megszervezni az eljegyzést, meg annak a részleteit.
Hát akkor meg ne akard a tudtára adni, majd ő intézi!!
Azt mondod, nem akarod, de igazából akarod!! Engedd el a kérdést, ha te nem akarod ezt megszervezni. Istenem...
Ne kötözködj már:D
1. Nem akarom, hogy úgy legyen megkérve a kezem, hogy én megmutatom, milyen gyűrűt vegyen, vagy ne adj' Isten, együtt is vegyük meg. Ez illúzióromboló és hétköznapi.
2. Intézze ő, nyugodtan, de valljuk be, kevés az esély, hogy egy akkora választékból, mint ami a Tiffanynál van, kiválasztja pont azt, ami számomra szerelemdarab.
Legalább ugyanolyan illúzióromboló lesz, amikor majd kinyitja a kis dobozt és pont az a gyürü lesz benne, amelyiket te már 100 évvel ezelött kinéztél.
Pontosan ugyanúgy is fogsz neki örülni, miután már ezerszer átbeszéltétek, hogy minek hogyan kell lennie, mintha teljesen spontán lenne és szerencsétlen srác valóban maga találhatta volna ki az egészet és lephetett volna meg téged. Ja, nem.
Ez így sehogy nem jó. Kontrollmániás vagy, de mégis meg akarsz lepődni. Választanod kell.
Miért nem tudnál annak örülni amit kapsz? Az a lényeg, hogy szívből adja. Ha annyira nem tetszene, max akkor kiválasztanátok együtt mikor visszamentek. De egy biztos, ha a tudtára adod, hogy már pedig neked az nem tetszik, az meg neki illúzió romboló. Kétesélyes, hogy eltalálja-e az ízlésedet. Szerintem egy olyan boltból mint a Tiffany, nagyon boldognak kéne lenned, hogy egyáltalán ilyet kapsz, mert a legtöbben nem engedhetik meg maguknak. Én kívánom hogy teljesüljön, hogy olyat kapjál ami neked is tetszik.
"De nekem ez, hogy az orra alá dugom a képet, illúzióromboló."
Te vagy illúzióromboló:)
Szerintem mondd meg neki és kész. Különben csalódás lesz a vége.
"a márka pedig a Tiffany, kamaszkorom óta imádom magát a márkát, az ékszereiket, mindent"
Azigen, jól beleválasztottál:D Ezek rögtön olyan 500E-ről indulnak. Lehet én vagyok a gáz nő, hogy a gumicukor karikának is örülnék, csak szeressen:(
9-es, nekem is ez jutott eszembe, de gondoltam, mivel nem ez a kérdés, inkább befogom a számat.
Mi böven megengedhetnénk magunknak a Tiffany ékszereket, de esküszöm sírva fakadnék, ha egy ilyen drága gyürüvel állítana be a férjem. És nem az örömtöl, hanem a pénzkidobástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!