Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, adtatok tippeket a barátotoknak hogy milyen gyűrűt szeretnétek? Hogyan?
Hát, szerintem halál kellemetlen, amikor egy nő konkrétan megmondja hogy a fiú mikor és mivel kérje meg a kezét, meg az efféle "én nem kerülgetem a forró kását" típusú lányok, és kidöngölik a srácból a lánykérést, meg a gyűrűt, és kb linkelik hogy milyet akarnak.Most nem spec rád értem, de annyi ilyet olvastam itt a topicban, hogy most ez ebvillant-bocsánat.
Mi amikor nagy ritkán beszélgettünk róla, azt mondtam, hogy igazából egy hagymakarikával is megkérheted a kezem, de gyűrű sem kell, nem ettől szeretnélek jobban. De ha már választhatnék, akkor semmi feltűnő, pici, egyszerű elegáns, nagyon tipikus kinézetű. Semmi hulahopp karikákkal teletűzdelt heregolyó gyűrű.
Ő kérdezett rá, vagyis inkább utalgatott, bár igazából, ismer annyira, hogy tudta, milyennek örülnék igazán.
Voltak előtte is gyűrűim, bizsu vagy rendes és volt mikor randin rajtam volt, akkor elmondtam hogy pl szeretem ha minimalista stb.
Meg volt mikor egyszer feljött instán egy hirdetés egy ékszerüzlettől, csak kíváncsiságból megnéztem mit töltöttek fel és ott is volt amire mondtam, hogy “nézd ez szerinted milyen? Szerinted illene hozzám?”
Szerintem ő már ekkor vette a lapot, aztán a méretet már viccesebb volt.
Nem szeretném lenyomni a torkán a lánykérést, de szeretnék legalább nagyjából olyat amilyet elképzelek. Rózsa arany és gyémánt, "princess" vágású. Nem szeretnék sárga vagy fehér aranyat, inkább abban vagyok válogatósabb.
Azért sem szeretném ha tudná hogy én tudom a terveit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!