Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan adtátok a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adtátok a párotok tudtára, milyen gyűrűt szeretnétek?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, valaki annak is örül, ha egy gumicukor karikával kérik meg a kezét, biztos én is romantikusnak találnám valahol... De kicsit kontrollmániás vagyok, ha a külsőségekről van szó, nem is szívesen hordanék életem végéig olyasmit, ami nem tetszik, ami nem 100%-ig én vagyok, ami nem engem tükröz.

Egy teljesen egyszerű, letisztult gyűrűt szeretnék, viszont megvan, hogy honnan és mekkorát (se nem kicsi, se nem túl nagy, hogy ne legyen nevetséges, a márka pedig a Tiffany, kamaszkorom óta imádom magát a márkát, az ékszereiket, mindent).

Az nekem nagyon illúzióromboló, hogy majd együtt elmegyünk, kiválasztjuk és megvesszük, ezt ő is tudja... Ahogy az is, hogy az orra alá dugom a telefont, hogy tessék, ez az, ilyen csiszolással, tisztasággal és színnel szeretném, utazz ki és vedd meg.

Beszéltünk már eljegyzésről többször, pár éven belül már szeretnénk kisbabát is, valamint, év elején majd elutazunk.

Szóval, a kérdés, ti hogyan adtátok finoman a tudtára, hogy melyik gyűrű a szívetek vágya?:D

dec. 22. 19:53
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Mutass kérlek egy itthoni ékszerészt, ahol Tiffany and Co. ékszereket vásárolhatok. :D
dec. 23. 19:22
 32/44 anonim ***** válasza:
31: nem azt mondtam, hogy Tiffany logóval ellátottat... hanem a stílust. Egyszerű gyűrűk tök átlag, kommersz foglalatú gyémántokkal... ha még különleges alakúak, színűek lennének, érteném a vekengést. De 12 egy tucat, csak rajta van a logó.
dec. 23. 19:24
 33/44 A kérdező kommentje:
Igen, ezt körülbelül minden nagyobb márkára rá lehet mondani, hogy "vAn HaSonLÓ, CsaK a MárKÁt FizEteD mEg".
dec. 23. 19:37
 34/44 anonim ***** válasza:
33: Lehet. És JOGOSAN. És nemhogy hasonló, hanem szinte ugyanolyan. Ha van szemed, látod, hogy ezek teljesen egyszerű alap gyűrűk (megnéztem pár feldobott képet), minden 2. filmben ilyenek vannak, minden eljegyzési gyűrűre meg ékszerekre szakosodott weboldalon találsz ilyet 200at (és oké, olyanról ne rendeljen, ahol egy gyűrű 10e Ft max, mert az tényleg nem ugyanolyan minőség, azt aláírom). Mondom, ha vmi extra lenne, azt mondanám, megértem.
dec. 23. 19:43
 35/44 A kérdező kommentje:

De nem kell megértened, mert nem rólad van szó. :)

Nekem fontosak ezek a dolgok, ennyi.

dec. 23. 19:48
 36/44 anonim ***** válasza:
35%
Viszont azt be kell látnod, hogy az emberek többsége márkafüggő aranyásó luvnyának fog emiatt tartani, és ezt még célzás szinten is baromi kínos elmondani a párodnak. Max. ha kidob, miután fancsali pofikával nézegeted a nem tiffanys gyűrűdet, rájössz.
dec. 23. 19:50
 37/44 anonim ***** válasza:
35%
főleg ha kiderül, hogy esetleg még drágább is, de hát a kisasszony egy instap.a márkafüggő egybites.
dec. 23. 19:51
 38/44 A kérdező kommentje:

Szerinted érdekel, bárki mit gondol rólam, rólunk?

Elvagyok a saját kis buborékomban, olyan emberekkel vagyunk körülvéve, akik hasonló életszínvonalon élnek. A többi ember nem izgat egyáltalán.

Te is próbálsz beszólogatni, jót mosolygok és ennyi. Nem hat meg a vergődésed.

dec. 23. 19:55
 39/44 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekelne, akkor nem tetted volna fel a kérdést, hanem odaállnál a párod elé azzal, hogy cica, ha megkérsz, akkor ezt meg ezt a gyűrűt kérném a Tiffanytól.
dec. 23. 19:58
 40/44 A kérdező kommentje:
De számomra ez nagyon életszagú, mint már írtam is. Nem így szeretném, ez szerintem se nem romantikus, se nem varázslatos.
dec. 23. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!