Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adtátok a párotok tudtára, milyen gyűrűt szeretnétek?
Tudom, tudom, valaki annak is örül, ha egy gumicukor karikával kérik meg a kezét, biztos én is romantikusnak találnám valahol... De kicsit kontrollmániás vagyok, ha a külsőségekről van szó, nem is szívesen hordanék életem végéig olyasmit, ami nem tetszik, ami nem 100%-ig én vagyok, ami nem engem tükröz.
Egy teljesen egyszerű, letisztult gyűrűt szeretnék, viszont megvan, hogy honnan és mekkorát (se nem kicsi, se nem túl nagy, hogy ne legyen nevetséges, a márka pedig a Tiffany, kamaszkorom óta imádom magát a márkát, az ékszereiket, mindent).
Az nekem nagyon illúzióromboló, hogy majd együtt elmegyünk, kiválasztjuk és megvesszük, ezt ő is tudja... Ahogy az is, hogy az orra alá dugom a telefont, hogy tessék, ez az, ilyen csiszolással, tisztasággal és színnel szeretném, utazz ki és vedd meg.
Beszéltünk már eljegyzésről többször, pár éven belül már szeretnénk kisbabát is, valamint, év elején majd elutazunk.
Szóval, a kérdés, ti hogyan adtátok finoman a tudtára, hogy melyik gyűrű a szívetek vágya?:D
Mindkettőt nem lehet. Vagy ráhagyod és akkor nagy eséllyel még ha szép gyűrűt is választ, nem pontosan az lesz, amit te akarsz. Vagy megmutatod, hogy konkrétan mit szeretnél. Szerintem ez nem illúzióromboló, főleg ha neked ez ennyire fontos és csak az az egy gyűrű kell. Attól még az eljegyzés dátumát és a körítést ő fogja intézni, csak a gyűrű nem lesz meglepetés. Ettől még nem te intézed.
Nem azt mondom, hogy csak úgy a semmiből küldd el neki, hogy ezt szeretnéd, de ha legközelebb szóbajön az eljegyzés vagy a házasság, akkor megemlítheted, hogy te már rég kinézted, hogy milyen gyűrű tetszene és utána meg is mutathatod. Onnan meg minden más rá van bízva.
#5 Igen.Én csak annak örülök, ha olyan, amit én akarok.Arany soliter, fehér gyémánttal, minimum 0.30 karát, jó minőségű kővel.
Ezen kívül semmi nem tetszik és soha nem is hordanám, bebasznám a fiókba.
Sztem azzal nincs gond, ha vkinek van egy kialakult ízlése és nem akarja, hogy vmi olyan gyűrűje legyen, ami teljesen szembemegy azzal. De ez a márkab.iság már kínos, főleg 25 évesen... nekem ilyenkor mindig az a fílingem, hogy megragadt vki buta fashionwh.re 16 éves kisliba szinten. Jobban veszi ki magát, ha nem vagy rágyógyulva a márkára, ráadásul olyanra, ami még csak nem is egyedi meg nagyon különleges gyűrűket forgalmaz, hanem olyasmit, amit minden 2. ékszerésznél lehet kapni.
Stílusra lehet "jeleket" adni, pl. ha sétáltok egy üzlet előtt, mondani egy szebb gyűrűre, hogy "jaj, ez annyira szép emiatt és emiatt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!