Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/27 anonim válasza:
#19 Ezt nagyon benézted. Tudod, nem mindenki olyan csóró mint te. 😉
23/27 anonim válasza:
Én szeretem a Temut. Nem izgat a rákos körömlakk, nem használok körömlakkot (alapból rákkalető hatásúak lehetnek, nem csak a Temusok). De csomó jó cuccom van onnan, pl a gyerek kismotorjához vállra rakható szíj, így nem kell kézben cipelnem. Vagy hónapok óta nézegettem egy magyar kézműves oldal fülbevalóit, hát mit ad isten, nem szembejöttek Temun, még a fotók is ugyanazok. Csak hiányzott az árak végéről egy nulla. Ugyanez megtörtént "kézműves" fényfogóval is.
24/27 anonim válasza:
#18 Cipőim, ruhaneműim is vannak Temuról, tök jó az anyaguk, kényelmesek, többszöri mosás után sem engedik a színüket.
Volt márkás cipőm (40 ezre kategória), ami egy évet nem húzott ki, míg a Temuról rendelt még mindig tökéletes, töredék áron.
De te nyugodtan pengess ki több tízezret a márkajelzésért, ha ennyire okos vagy.
25/27 anonim válasza:
Nem sértődnék meg, mivel tudja mit szeretek. A könyveken kívül: Pl a temun a minap néztem körül. Nagyon jó könyves termékek vannak , pl poszter, díszek a könyvespolcaimra, könyvkupacnak kinéző fadoboz, könyves témájú párnák, táskák, bögrék stb. Én imádom az ilyeneket. Bögréim, táskám , könyvvédőm már van:) nagyon szeretem őket!
27/27 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit vásárolt. Lehet egy temus 100 forintos kacat is aranyat érő és egy több tízezres értékű dolog is semmitérő. A szándék mindenképp fontos, így nem sértődnék meg semmiképp
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!