Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Na erre mit lépnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na erre mit lépnétek?

Figyelt kérdés

Eljegyzésre készültök.

Bejelentitek a pároddal a családjának, mire a szülei ezzel állnak elő.

Neked van lakásod, hitelmentes. A párod szülei azt kérik, add el nekik, papíron. Ennek költségeit fedezik, de vételárat nem kapsz!

Indok.: Ez egy bizonyíték, hogy komolyan gondolod a közös jövőtöket.

Természetesen lakhattok benne, vagy kiadhatjátok.

Válásnál, ha miattad váltok, bukod a lakást. Ha a gyerekük miatt, visszaadják neked, ingyen.

Ők, el nem adják. Megnyugodhatsz.

tegnapelőtt 19:44
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen felvetést válaszra sem méltatnék.

Konkrétan. Ez annyit sem ér, hogy az ember vitatkozzon rajta.

tegnapelőtt 19:46
 2/48 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen ezek után házassági szerződést kötnék, melyben rögzíteném, hogy a saját lakásommal léptem be a házasságba.
tegnapelőtt 19:46
 3/48 anonim ***** válasza:
89%
Semmit nem lépnêk, mivel ilyen nincs.
tegnapelőtt 19:47
 4/48 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám, tudják, hol a helyük. Nem az 1800-as években élünk, amikor a szülők adják a gyerekeiket egymásnak, így nekik egyáltalán nem kell bizonyítanom azt, hogy mennyire gondolom komolyan a dolgot. Nekem az a lakás egy biztosíték, ami ott van 100%-ig mindig, ha beüt egy vészhelyzet, főleg hogy az ilyen sunyik mindig úgy csavarják a dolgot, hogy én jöjjek ki belőle vesztesen ("ja, igen, a kicsi fiunk megvert téged, de hát te nem főztél rá minden nap 3 fogásos lakomát, hát az kijárna neki"). Ha a párom egy ilyen megjegyzés után nem rendezi le őket, én ott szakítanék. Éltem anyuci pici fia mellett már, az apám volt, nekem, a gyerekeként is kész pokol volt, hát még társként... kösz, de nem kérek belőle.
tegnapelőtt 19:49
 5/48 anonim ***** válasza:
100%
Ennél nagyobb idiótaságot még nem láttam itt mint kérdést pedig erős a mezőny 😅
tegnapelőtt 19:50
 6/48 anonim ***** válasza:
41%

Ekkora f...szságot!

Mondanám hogy hol a lányotok saját lakása?? Na nem egy patkánylyuk hanem egy 150+ millás ház vagy 4 kiadott panellakás.

tegnapelőtt 19:50
 7/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán érdekelne mit akarnak ők.

Az hogy a szeretett nő miatt tiszteletben tartom őket az nem jelenti azt hogy beleugathatnak akár a legkisebb dolgomba vagy döntésembe is.

Ha nagyon diplomatikus akarnék lenni és nem elküldeni őket nyíltan a ge cibe, akkor annyit mondanék, oké, majd átgondolom.

Aztán elfelejtődne a fa sz ötletük.

tegnapelőtt 19:52
 8/48 A kérdező kommentje:

Érdekes válaszok.

Tehát nem is gondoljátok komolyan a kapcsolat jövőjét, mert nem meritek "letétbe rakni" a lakást.

2. Szerződést? Minek, hisz "eladod" apósnak.

tegnapelőtt 19:55
 9/48 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj bele, én komolyan elgondolkodnék a házassággal kapcsolatban is, akarok e ilyen emberrekkel kényszerű kapcsolatban lenni életem további részében.
tegnapelőtt 19:59
 10/48 anonim ***** válasza:
91%
#8 kétszer házasodtam, a második jelenleg is aktív. Az elsőbe se pucér s.ggel mentem, a másodikba meg pláne. Soha nem adtam és adnék férfinak (de amúgy senkinek...) a javaimból, se ingóságokat se ingatlant. Letét hogy férjet vegyek? Na ne röhögtess 😅
tegnapelőtt 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!