Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na erre mit lépnétek?
Eljegyzésre készültök.
Bejelentitek a pároddal a családjának, mire a szülei ezzel állnak elő.
Neked van lakásod, hitelmentes. A párod szülei azt kérik, add el nekik, papíron. Ennek költségeit fedezik, de vételárat nem kapsz!
Indok.: Ez egy bizonyíték, hogy komolyan gondolod a közös jövőtöket.
Természetesen lakhattok benne, vagy kiadhatjátok.
Válásnál, ha miattad váltok, bukod a lakást. Ha a gyerekük miatt, visszaadják neked, ingyen.
Ők, el nem adják. Megnyugodhatsz.
Mit lépnék?
Figyelném a párom reakcióját. Ha nem háborodna fel ezen az eszement ötleten, vagy pláne, ha helyeselné, akkor ott azonnal szakítanék. Ha mellém állna, akkor pedig én szabnék feltételt, melyek közül az első az lenne, hogy a szülei nem lehetnek ott a lakodalmunkon.
El akarják venni a lakásodat. Hogyvte meg hontalan legyél.
"Szép csalàd"
Jézusom
Én szerintem röhögni kezdenék ha ezt mondanák nekem
"A párod szülei azt kérik, add el nekik, papíron"
Megkérdezném, hogy nekik mégis mi közük az én magántulajdonomhoz? Nem velük házasodom, hanem a fiúkkal, aki egy szuverén, önálló, felnőtt ember. Vele megbeszélem a lakáskérdést, amihez az ő szüleinek az ég világon semmi közük nincs.
"Tehát nem is gondoljátok komolyan a kapcsolat jövőjét, mert nem meritek "letétbe rakni" a lakást."
Házasságkötéskor a nőnek és a férfinak lesz közös vagyona a házasság után szerzett vagyon. Nem a férfi szüleivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!