Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Na erre mit lépnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na erre mit lépnétek?

Figyelt kérdés

Eljegyzésre készültök.

Bejelentitek a pároddal a családjának, mire a szülei ezzel állnak elő.

Neked van lakásod, hitelmentes. A párod szülei azt kérik, add el nekik, papíron. Ennek költségeit fedezik, de vételárat nem kapsz!

Indok.: Ez egy bizonyíték, hogy komolyan gondolod a közös jövőtöket.

Természetesen lakhattok benne, vagy kiadhatjátok.

Válásnál, ha miattad váltok, bukod a lakást. Ha a gyerekük miatt, visszaadják neked, ingyen.

Ők, el nem adják. Megnyugodhatsz.

nov. 25. 19:44
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdont SOHA nem adunk el így!!!! A szerelmet nem így mérik! Maga a kérés is felháborító!

N

nov. 27. 15:12
 52/56 anonim ***** válasza:
100%

#19 Akkor el sem adnád a lakásod, hogy a gyerek(ek) tanulmányait fizesd?

NEM!

nov. 27. 15:14
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

Ja... kérdésre a válasz: Megmondanám a szülőknek, hogy szó se lehet róla!

#51 vagyok

nov. 27. 15:21
 54/56 anonim ***** válasza:
75%
Viccnek is rossz. Épeszű ember soha a büdös életben nem menne ebbe bele. Én komolyan gondolom a házasságom minden pillanatát,13 éve élek benne, de a házamat amit a szüleimtől kaptam, ők dolgoztak meg érte, és a férjemmel élünk benne, soha nem adnám oda, nem őrültem meg. Még megkattan anyós és eladná a fejem fölül, én meg mehetnék a híd alá. Kizárt.
dec. 10. 08:28
 55/56 anonim ***** válasza:

Beget világ, beteg leendő rokonok!

Nem a családhoz házasodsz hanem a nőhöz, nő házassággal egyébként is kapja a felét mindennek.

Mért kell ennél többet bizonyitani.

Ráadászl ekkora fszságot nem is hallottam

Borderline szülők?

dec. 10. 14:44
 56/56 nb2019 ***** válasza:

Először szerintem körülnéznék, hogy hol a kamera, hozza-e már a pezsgőt a Kész Átverés show stábja.

Második nekifutásra (miután már nem rázkódok a röhögéstől) megkérdezném, hogy tisztában vannak-e a fiktív szerződés fogalmával, illetve egy ingatlan adás-vétel valós költségeivel (ügyvéd, vagyonszerzési illeték, jövedelemadó, stb.)

dec. 15. 23:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!