Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha ez kiderülne a párotokról mit lépnétek?
Leülnék vele beszélni, hogy mi a f@sz van, meg hogy ezt miért, vagy hogy is volt ez?
Erkölcsileg persze nem jó, de ha az ember együtt van valakivel, szerintem az a minimum, hogy meghallgassa.
Meg hát ezt így csak random, minden elõzmény nélkül?
Mivel a párom nem ilyen típus, arra gyanakodnék, hogy valami agyi tumora lehet, az okoz drasztikus viselkedésbeli elváltozást.
Én ugyan férfi vagyok, de beleképzelem magamat egy nő helyébe ilyenkor, vagy akár lehet egy új barátnőnek is stiklis a múltja.
Az ilyen "már csak úgy szaladnék is a rendőrségre" típusú wamz nem az én stílusom.
Az, hogy beálljak mellé stiklizni, az sem az én stílusom.
Sokkal életszerűbb és elképzelhetőbb, hogy megpróbálnám lebeszélni a bűnelkövetésekről, az eddigi tettei miatt, ha megbukik, segítenék a lehető legenyhébb következmények elérésében pl jó ügyvéddel, stb.
De mindenképpen arra kérném, hogy térjen jó útra és ne folytassa a bűnözést.
Nem vagyok teljesen idióta, szóval nem tartom valószínűnek, hogy nem tűnne fel, ha olyan emberrel lennék, aki ilyeneket csinál.
Sok nő előadja, hogy nem tűnt fel neki, hogy a férje sorozatgyilkos meg hasonlók, de mind, egytől egyig hazudik.
Kicsit átgondolva, aki betör más házába (gondolom piti tolvaj), az az életben amúgy is megbízhatatlan, hazudik, stb.
Ha eddig jó volt így a pasi, betörés után is jó lesz.
Pontosan. Azt nem lehet táncba vinni, aki nem akarja.
Az élet más területén is zűrös. Sem megmentni, sem anyáskodni, sem ultimátumot adni nem kell.
Én szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!