Mit szólnátok hozzá ha a párotokról kiderülne?
Hogy az egyik lány haver barátjával együtt járt még régebben? de mostanság is tartják a kapcsolatot viszont a lány már férjnél van.
Csak engem idegesít a gondolat , hogy néha összejárunk velük és hogy ezek ketten valaha egy párt alkottak. . .
A múlt tudom, hogy ezen nem kéne rágódnom..
Nem mondta el nekem a barátom, véletlen derült ki. EZ is idegesítő, hogy ő ezt saját maga nem vallotta be.
Ti mit éreznétek ,ha ezt megtudnátok?
Hogy végül is nem csak sima egyszerű barátság volt közöttük régebben...
Kit érdekel? Elmúlt, ha szeretne sem tudna rajta változtatni egyik fél sem.
Mit éreznék? Semmit. A páromnak a sokadik barátnője vagyok, nekem ő az első. Nem érdekel egyetlen exe sem, hisz nem véletlenül lett belőlük ex. Mi 3,5 éve vagyunk együtt, a leghosszabb kapcsolata ezen kívül 1,5 év volt. Pár dolgot tudok róluk, mesélt egy keveset, de ennyi.
Nem fogom számon kérni rajta, hogy 4-5 évvel ezelőtt március 12.-én 17:46 perckor kivel volt, hol, és mit csinált.
Most velem van, engem szeret. Csak ez számít. ;)
Szerintem ez csak a tipikus generáljuk a feszültséget gondolkodás.
Ha elmondta volna, akkor attól lett volna komplexusod és azért lennél féltékeny, hogy miért az exével haverkodik. Ha nem mondja el akkor meg az a baj.
Szedd elo facebookon egy jopasiexed es baratkozz meg talalkozgass vele. Mondd el a baratodnak,h rzentul neked is vannak ilyen barataid.
Majd figyeld kivancsian ,mikor lesz ideges a pasid es rohogj rajta;)
N
Utolsó válaszadó: Ez sajnálatos. .
engem leginkább az zavar, hogy ezt önszántából nem mondta el mintha titkolni akarná..de minek miért.azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!