Csajok! Mit szólnátok hozzá, ha a legjobb barátnőtök lefeküdne a volt pasitokkal?
Azt hogy az nem legjobb baratno aki ilyet tesz.
Ocska kis liba
Szerintem egy igaz barátságban ilyen nem történik meg.
Örülni nem örülnék neki, de igazából már nincs közöm hozzá.
Volt ilyen. Nem az zavart, hogy összejöttek, mert engem akkor már nem érdekelt a srác semmilyen szempontból. Ami miatt viszont végül kitettem a barátnőm szűrét, az az, hogy a szemembe hazudott, és letagadta, pedig már hónapok óta kavartak. A srác bátyám haverja volt, mindent tudtam az első perctől kezdve. Konkrétan rákérdeztem, hogy nem tudja, van-e valakije, és a szemembe mondta, hogy fogalma sincs.
Ha simán elmondja, még ha nem is rögtön, akkor tojtam volna az egészre.
Azzal a barátnőmmel amúgy se volt minden kerek, mert nem ez volt az első eset, hogy rámászott egy pasimra. Előtte is volt egy srác, akivel alakulóban voltunk, míg ő meg nem jelent, aztán persze komolyabb neki se lett belőle, meg nekem sem. Van ilyen, és ezzel nem lehet mit kezdeni, legfeljebb leépíteni a kapcsolatot vele.
A volt pasim.... már miért zavarna?
Nem a jelenlegi pasim csal meg a legjobb barátnőmmel. A volt pasimhoz nincs közöm, kit érdekel?
Amúgy a baráti körömben volt ilyen, talán több is, nem zavarta az illetőket.
Nem nem igy jon ki, a feltekenyseg beszel beloled.
Lehet hogy mar mikor veled volt akkor is tetszettek egymasnak es azota nem biztos hogy csak szex van koztuk. Lehet hogy meg hosszabtavu kapcsolat is kialakulhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!