Lányok, ti hogy vagytok legjobb barátnőtök pasijával?
Legjobb barátnőm már több, mint egy éve van együtt barátjával, de én még sose láttam élőben, nem beszéltem vele, nem ismerem. Csak ami képeket küld róla, onnan.
Ti hogy vagytok ezzel?
Egy év után azért kicsit furcsa szerintem.
Nekem a barátnőim azért általában nagyon max. 1-2 hónap után be szokták mutatni a barátjukat, ha tényleg kapcsolatról, és nem csak dugópajtiról van szó.
Lehet, hogy szégyenli valamiért..
A többi pasiját bemutatta eddig, vagy csak ezzel ilyen titkolózó?
Attól függ.
Van olyan barátnőm, akinél ez elképzelhetetlen lett volna, mert gyakran találkozunk és közel lakunk egymáshoz. Más barátnőmmel meg teljesen másfelé lakunk, általában csak valahol összefutunk a városban, ami mindkettőnk számára elég jól megközelíthető, nála nem lett volna furcsa (de gyorsan összeköltöztek, utána meghívtak, és akkor találkoztunk)
Nekem sem akarta bemutatni a pasiját a barátnőm, mondjuk hozzátartozik a sztorihoz, hogy amikor megismerte vagy fél évig nem hallottam felőle a pasi miatt... így meg már én nem akarom megismerni.
Ő elég hamar találkozott az én barátommal, talán pár hét után.
A VOLT legjobb barátnőm lazán összekavart az exemmel a hátam mögött. Addig csetelgettek, míg majdnem össze is feküdtek.
Na azóta NEM haverkodtatom össze a páromat a maradék barátnőkkel.
Ennyi.
Láttak róla képeket, de ennyi.
8-as, igen, én is azt hittem, a lány a barátnőm... tévedtem.
Még egyszer nem követem el ezt a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!