Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok, ti hogy vagytok...

Lányok, ti hogy vagytok legjobb barátnőtök pasijával?

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőm már több, mint egy éve van együtt barátjával, de én még sose láttam élőben, nem beszéltem vele, nem ismerem. Csak ami képeket küld róla, onnan.

Ti hogy vagytok ezzel?

2018. jún. 10. 00:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
A sok mocskos ribizli csak ezt tudja. De olyan jól elhitetik hogy ők a barátnőim jóban rosszban 😁
2018. jún. 10. 13:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valaki a legjobb barátnőd (és te is az övé), az bemutatja a pasiját. Az én "barátnőm" sem mutatta be 1,5 év alatt, az elején titkolta is hogy járnak (nekem egyértelmű volt, hogy a pasijával találkozgat), aztán amint elköltözött a közös szobánkból egyetem után, többé nem is hallottam felőle. Esetleg kérdezz rá, van-e valami oka, hogy nem találkozhatsz a pasijával. A nővérem rendszeresen jár közös programokra a barátnőjével és az ő pasijával, pl koncertekre, moziba, szerintem ez lenne a normális.
2018. jún. 10. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Egyeseknek elég érdekes felfogásuk van a barátságról.

Az ilyen embereknek egyáltalán minek kellenek barátok?Azért hogy legyen mellette valaki,amíg nem pasizik be,aztán a barátok el vannak felejtve?

Normál esetben fel se kén merüljön annak a lehetősége,hogy az ember nem mutatja be a barátainak a párját.Ez elég nagy bizalmatlanságra ad okot,ami szerintem egy barátságban hosszútávon nem sok jóra vezet.

Ha valaki azt szeretné,hogy a párkapcsolata mellett a barátai is megmaradjanak,akkor elengedhetetlen tényező,hogy a párunk és a barátaink jó kijöjjenek egymással.Enélkül nem lehet közös programokat szervezni,amit a barátok igényelnének.

De hát mindenkinek a magán ügye,hogy a párkapcsolatába mennyire vonja be a barátait.Csak akkor később nem kell csodálkozni,ha a barátok idővel eltávolodnak,mert folyton le vannak rázva egy olyan miatt akit nem is ismernek.

2018. jún. 10. 15:01
 14/16 anonim ***** válasza:
56%

Néha nehéz eldönteni hogy ez egy fórum, vagy egy szerepjáték oldal. Még a "Drag Queen leszekben" sincs annyi nőimitátor, mint itt...

Egyébként Kérdező ezt mi nem tudhatjuk biztosan, szóval jobb lenne, ha a barátnődtől kérdeznéd. Lehet, hogy azt hiszi nem jönnétek ki jól, vagy valami ilyesmi.

2018. jún. 10. 18:30
 15/16 anonim ***** válasza:

"

Néha nehéz eldönteni hogy ez egy fórum, vagy egy szerepjáték oldal. Még a "Drag Queen leszekben" sincs annyi nőimitátor, mint itt..." Ez jutott nekem is az eszembe. Amikor magyarázta pár gyökér anno, hogy mennyire vicces nőnek kiadni magukat itt. Csak az a baj, hogy nagyon átlátszó.

Egy barátnőm sem mászott eddig rá a barátomra. A két jó barátnőm meg csodálatos ember.

2018. jún. 11. 15:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Naná, mi hoztuk össze őket a párommal.
2018. jún. 14. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!