Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Na erre mit lépnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na erre mit lépnétek?

Figyelt kérdés

Eljegyzésre készültök.

Bejelentitek a pároddal a családjának, mire a szülei ezzel állnak elő.

Neked van lakásod, hitelmentes. A párod szülei azt kérik, add el nekik, papíron. Ennek költségeit fedezik, de vételárat nem kapsz!

Indok.: Ez egy bizonyíték, hogy komolyan gondolod a közös jövőtöket.

Természetesen lakhattok benne, vagy kiadhatjátok.

Válásnál, ha miattad váltok, bukod a lakást. Ha a gyerekük miatt, visszaadják neked, ingyen.

Ők, el nem adják. Megnyugodhatsz.

nov. 25. 19:44
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%
13: attól, hogy más hülye, nekem nem kell annak lennem. Nem fogom sem eladni, sem bankba letétbe adni a lakásomat csak azért, mert a párom pinnyog azért, hogy mi kellene, ha ő csupasz popóval (sőt ilyen semmire rongyrázó, parazita emberrel össze sem jönnék).
nov. 25. 20:25
 22/53 anonim ***** válasza:
19: azért jobb esetben a gyerek van annyira okos, hogy államilag támogatott egyetemre menjen, főleg hogy anno pl. sok baromi hülye meg nem tanuló osztálytársamnak is sikerült, ha jól jelentkezett. Ha vmiért mégsem így van, csak akkor adnám el a lakásom, ha lenne vmi más biztosítékom és nem kerülnék az utcára miatta.
nov. 25. 20:31
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kiröhögém őket.

Nekik semmi közük a saját házamhoz, éppúgy a leendő vőlegényemnek sincs, mivel az az enyém. Hogy örökség, vagy vétel tán, az lényegtelen.

nov. 25. 20:38
 24/53 anonim ***** válasza:
75%

Ez csak a napi nőgyűlölő kérdés:

"mert ugye nem jó a 2 szobás panel a csajuknak..., meg anyósnak, hanem kertes ház kell, meg SUV"

nov. 25. 20:44
 25/53 anonim ***** válasza:
100%

Lesz@rom magasról, hogy mit kérnek a párom szülei. Nincs beleszólásuk semmiben. még a javaslatukat se vagyok hajlandó meghallgatni, mert az én tulajdonommal azt csinálok amit akarok.

Felnőtt emberek vagyunk, nem kell sem a jóváhagyásuk, sem a beleegyezésük az esküvőhöz. 1 lehetőségük van, beletörődni.

nov. 25. 20:50
 26/53 anonim ***** válasza:
Nyaljanak sót.
nov. 25. 20:51
 27/53 anonim ***** válasza:
94%

"Természetesen lakhattok benne, vagy kiadhatjátok."

Ó köszönöm szépen ezt a nagylelkűseget hogy egy idegen megengedi hogy lakhassak a saját lakásomban, vagy kiadhassam az engedélyével :D

"Válásnál, ha miattad váltok, bukod a lakást. Ha a gyerekük miatt, visszaadják neked, ingyen."

Na ezzel az a baj hogy a fajtád azt is nő hibájának tartja ha a férje félrekefél mert hát nem kapta meg amit akart, ami jár neki, így jogosan kúrt félre. Ha én ezért elválok akkor az én hibám a válás. Na hagyjuk 🤡

"Ők, el nem adják. Megnyugodhatsz."

Ismételten nagyon hálás lennék és megnyugodnék hogy de csodaemberek hogy nem adják el a lakásom :D

______

Ember, te nem ezen a bolygón élsz? Vagy mit szívsz? Esetleg nem szeded a gyógyszereid? 🫨

nov. 25. 20:59
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám nekik, hogy a drog rossz, értem?
nov. 25. 21:00
 29/53 anonim ***** válasza:
59%
Unokatesómék vettek házat amit fele részben unokatesóm részben a banki hitelből vették 50%-50:-ban a hitelt is unokatesóm vette fel, de a menyasszony szülei azt akarták, hogy a ház a lányuk nevére kerüljön. Milyen okosak. Aztan ezen ment a vita egy darabig.
nov. 25. 21:05
 30/53 anonim ***** válasza:
100%
#29 oké, de kár hogy a kérdéshez ennek semmi köze. Itt egy tehermentes ingatlant akarnak elvenni ingyen és annak fejében visszaadni (avagy nem), hogy szerintük hogy viselkedik az eredeti tulajdonos. Ilyen csak egy elmebeteg fejében születhet meg...
nov. 25. 21:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!