Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na erre mit lépnétek?
Eljegyzésre készültök.
Bejelentitek a pároddal a családjának, mire a szülei ezzel állnak elő.
Neked van lakásod, hitelmentes. A párod szülei azt kérik, add el nekik, papíron. Ennek költségeit fedezik, de vételárat nem kapsz!
Indok.: Ez egy bizonyíték, hogy komolyan gondolod a közös jövőtöket.
Természetesen lakhattok benne, vagy kiadhatjátok.
Válásnál, ha miattad váltok, bukod a lakást. Ha a gyerekük miatt, visszaadják neked, ingyen.
Ők, el nem adják. Megnyugodhatsz.
Szerintem kiröhögém őket.
Nekik semmi közük a saját házamhoz, éppúgy a leendő vőlegényemnek sincs, mivel az az enyém. Hogy örökség, vagy vétel tán, az lényegtelen.
Ez csak a napi nőgyűlölő kérdés:
"mert ugye nem jó a 2 szobás panel a csajuknak..., meg anyósnak, hanem kertes ház kell, meg SUV"
Lesz@rom magasról, hogy mit kérnek a párom szülei. Nincs beleszólásuk semmiben. még a javaslatukat se vagyok hajlandó meghallgatni, mert az én tulajdonommal azt csinálok amit akarok.
Felnőtt emberek vagyunk, nem kell sem a jóváhagyásuk, sem a beleegyezésük az esküvőhöz. 1 lehetőségük van, beletörődni.
"Természetesen lakhattok benne, vagy kiadhatjátok."
Ó köszönöm szépen ezt a nagylelkűseget hogy egy idegen megengedi hogy lakhassak a saját lakásomban, vagy kiadhassam az engedélyével :D
"Válásnál, ha miattad váltok, bukod a lakást. Ha a gyerekük miatt, visszaadják neked, ingyen."
Na ezzel az a baj hogy a fajtád azt is nő hibájának tartja ha a férje félrekefél mert hát nem kapta meg amit akart, ami jár neki, így jogosan kúrt félre. Ha én ezért elválok akkor az én hibám a válás. Na hagyjuk 🤡
"Ők, el nem adják. Megnyugodhatsz."
Ismételten nagyon hálás lennék és megnyugodnék hogy de csodaemberek hogy nem adják el a lakásom :D
______
Ember, te nem ezen a bolygón élsz? Vagy mit szívsz? Esetleg nem szeded a gyógyszereid? 🫨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!